Bethioua twinning: moeder & zonen

Mezelf en de zonen in een matching outfit steken, dat had ik nog nooit gedaan.  Maar hé, er moet voor alles een eerste keer zijn. 

De lancering van de Bethioua Kids binnenkort was dan ook hét moment om me er eens aan te wagen. Ik mocht van Elke de kinderversie van het patroon testen. Ergens in september maakte ik een Bethioua voor mezelf en ik ben er nog steeds fan van. Wanneer ik een broek draag, grijp ik altijd naar die Bethioua. Dringend tijd om dus een tweede exemplaar te maken.

DSC_0037_edited-1

Een stofje vinden waar zowel ik als de zonen content mee zijn, was ook nog eenvoudiger dan gedacht.  Ik haalde deze lap uit mijn voorraad.  Het is een luchtig gebreid stofje van bij MonDepot.  Boordstoffen en unistoffen kwamen ook uit eigen voorraad. Zo heb ik toch ook een minibijdrage geleverd voor de #stashvember.  In het niet  kopen van nieuwe stoffen ben ik echter al gefaald.  Meermaals trouwens.  Het moest allemaal maar zo schoon niet zijn.  DSC_0039_edited-1

Als afwerking van de kinderversie koos ik voor de heupboord.  Dat vond ik toch wat stoerder.
DSC_0051_edited-1

De ik-kijk-zielig-blik
De ik-kijk-serieus-blik

Je kan eindeloos combineren met stoffen in dit patroon.  De mouwen raken elkaar op het rugpand wat voor een heel leuk effect zorgt wanneer je met verschillende prints werkt.
bethioua kids ellepuls mondepot

Mijn versie kreeg opnieuw een ronde zoom zodat de poep wat bedekt is en alles lekker warm blijft.  Ik stak tussen de raglannaden nog wat gouden paspel: a touch of bling bling kan nooit kwaad.
bethioua detail rugDSC_0120_edited-1
DSC_0123_edited-1
DSC_0142_edited-1

bethioua kids ellepuls

We zijn blij met onze matching outfits, al vermoed ik dat mijn zonen daar binnenkort anders over zullen denken.  Ik zal er dus maar even van profiteren, nu het nog kan.  Alleen al voor de leuke foto’s van ons drietjes zou ik nog wel eens zo’n twinningproject willen doen.

Stof en patroon:

gebreide vlekjesstof – Mon Depot 

Bethioua dames (34 – 54) ↑↓ Bethioua Kids (104 – 134) ↑↓ Bethioua Teens (134 – 164) ↑↓

Bethioua Mini (86 – 110)  ↑↓ gratis na inschrijven op de nieuwsbrief


Wat je misschien ook graag leest:

Bethiou…wa?  Bethioua


Wat anderen schreven over Bethioua:

Ik ga op reis naar Bethioua – made by Mazella

39 thoughts on “Bethioua twinning: moeder & zonen

  1. Power, wat een prachtige sweaters. En neen, ik kan niet geloven dat ze al heel binnenkort geen matching outfits meer zullen willen. Zeker weten dat ze dat super vinden (en nog wel een tijdje!)!

  2. Wat een zalige foto’s! Kan geloven dat je alleen daarvoor al nog eens matching outfits zou maken! De truien zien er ook heel tof uit, drie keer hetzelfde maar toch drie keer heel anders. Heel tof!

  3. Wat een voorbeeld !!! Ik vind het schitterend !!! En denk stiekem, daar zou ik mij ook eens moeten aan wagen. Jullie outfits zijn trouwens niet alleen schitterend, die shoot samen met de zonen moet ook echt wel dikke fun geweest zijn !

  4. Leuk patroon, leuke match met je kids. En hoe krijg je het toch voor elkaar om je jongens zo mooi in de lens te laten kijken zonder dat ze een gek gezicht trekken? Alle tips zijn welkom… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *