fbpx

Bloggers For Life brengt een beetje warmte in de wereld.

Ergens in september ontplofte er een facebookbommetje.  Ik denk dat Annelies er nog steeds van aan het bekomen is.  Oorzaak: haar leuk idee.  

Of we niet met z’n allen iets konden naaien, dat we dan zouden veilen voor het goede doel in het kader van Music For Life. Uiteindelijk zijn we met een 50-tal deelnemers.  Allemaal bloggers die ook eigenaar zijn van een stikmachien en het beste van zichzelf gaan geven.

Wil je graag een handgemaakt stuk, maar ben je zelf niet zo handig met stof en draad? Dan is nu jouw moment aangebroken.

Concreet

Vanaf maandag 16 november om 8 uur zullen de eerste 10 kledingstukken aangeboden worden in de veiling.  De 3 daarop volgende weken worden er nog telkens een tiental kledingstukken op je losgelaten.  Hoe kan je kans maken op zo’n kledingstuk? Heel simpel, door lotjes te kopen.  Eén lotje kost 2 euro.  Wil je op meerdere stukken kans maken of wil je meer kans maken op één stuk?  Dat kan allemaal.  Je koopt zoveel lotjes als je zelf wil van zoveel stukken als je zelf wil. In de week van 18 december wordt er dan per kledingstuk één winnaar getrokken.  Al deze centjes gaan integraal naar het goede doel.  Welk dat is, lees je binnenkort hier.

logo-bloggers-for-life (1)En ik?

Ik spreek graag in raadsels.  Het enige dat ik ga verklappen is dat mijn kledingstuk (hoe-kan-het-ook-anders) voor zonen zal zijn, het uit deze stof zal gemaakt zijn…
sneak peak bloggers for life… en dat het in de veiling komt op maandagochtend 7 december.


Voor meer informatie over de praktische kant en alle deelnemersverwijs ik je graag door naar de blog van Liezewiezewoes.  Of klik op het naaimachien ergens hiernaast —–>

Wil je zeker niets missen van het hele gebeuren?  Klik dan hier op ‘Vind ik leuk’.

Warme groetjes,

An

 

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

5 Reacties

 1. The Needle Of Choice
  17 oktober 2015

  Ik ben benieuwd! En jaloers 😉

  Beantwoorden
 2. With Love - by Eva
  17 oktober 2015

  Wat een mooi en duidelijk bericht! Ik ben benieuwd naar het vosjesresultaat!

  Beantwoorden
 3. Mie Katoentje
  18 oktober 2015

  Veel succes met jullie project!

  Beantwoorden
 4. liezewiezewoes
  19 oktober 2015

  <3 En ja, ik bekom nog steeds eigenlijk 😀

  Beantwoorden
 5. camilla's krachttoer
  26 oktober 2015

  Wat een magnifiek stofke! Leuk initiatief 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: