fbpx

5 beelden die de blog niet haalden – augustus 2015

Als je houdt van bergen ben je hier aan het goede adres.  Bergen en bergen en bergen.  Dat is wat de maand augustus voor ons goed samenvat.  

één5 beelden aug 2

twee5 beelden aug 1

drie5 beelden aug 3

vier5 beelden aug 4

vijf5 beelden aug 5

één_Het strandfeestje in Baal is een onderdeel van het jaarlijkse Beachvolley DeLuxe event.  Heel het dorp leeft en wij leven graag mee.

twee_Een bezoek aan Pont Du Diable en kijken naar de deathriders die voorbij vliegen.  Je had hem toch wel al zien hangen in de lucht?

drie_Dé foto waarbij deze moeder plots besefte hoe groot die kleine jongen van haar aan het worden is.  De blik van ‘gaat-dat-hier-nog-lang-duren-dat-ik-moet-poseren’ maakt het plaatje compleet.

vier_De ontdekking van deze reis: avontuurlijke paadjes.  Sinds die wandeling vragen de koters bij elke wandeling of het wel met avontuurlijke paadjes is.  De lat wordt hoog gelegd.

vijf_De foto die onze bergenliefde samenvat.  Het gevoel weg te zijn van de wereld.  Meer moet dat soms niet zijn.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

1 Reactie

  1. saskia ssews
    5 september 2015

    Leuke beelden, wij begrijpen die drang naar wandelen, ook hier ondertussen altijd topmoment wat ontspanning, genieten en avontuur betreft!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: