fbpx

Leila topper

Leila stond direct op mijn ’to sew’ lijstje.  Bijna was ik eraan begonnen die zaterdag toen de hittegolf ons land bereikte.  Het stofje lag klaar, het patroon was overgetekend.  Alleen had ik geen koordje standaard in mijn voorraad zitten.  De gedachte van de hitte te moeten trotseren om naar de Veritas te rijden, deed me van mijn plan afzien.

De hitte vermijdend, zat ik in mijn-toch-niet-meer-zo-koele-huis wat blogs bij te lezen tot ik plots eentje zag verschijnen van ByEvaMaria.  Ik las hoe ze energiek, die ochtend aan haar Leila begon en vlug eventjes naar de Veritas fietste voor een gepast koordje.  Miljaar, wat was ik jaloers op zoveel ijver.  De schop onder mijn kont werd gegeven.

Ik wachtte geduldig af tot de temperaturen wat draaglijker werden en reed (met de auto 😉 ) op mijn beurt naar de Veritas.  Het zwarte koordje dat ik vast had, werd bijna afgeknipt, toen ik in mijn ooghoek de soldekes zag verschijnen.  Een viscosestofke voor 7 euro de meter… dat zou toch ook ideaal zijn voor die Leila.  Ik wisselde snel mijn zwart koordrolleke voor een blauw en kocht het stofje.

Sommige dingen mag je nu eenmaal niet laten liggen, toch?

Die Leila is een echte topper voor een warme dag.

DSC_0725_edited-1 Leila top LMV La maison victor DSC_0731_edited-1 Leila top la maison victor LMV veritas

De short is het enige uit mijn garderobe dat er enigszins bij past.  Misschien is het tijd om nog wat soldekes te doen.  *kuchkuch*

Stof en patroon:

Viscose – bij Veritas ↑↓ voeringstof  – katoenbatist bij Den Depot ↑↓ koordje – bij Veritas

Leila top – La Maison Victor editie mei-juni 2015

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

16 Reacties

 1. Zoë
  18 juli 2015

  Mooi! Ik wil er ook zo eentje…

  Beantwoorden
 2. Regina
  18 juli 2015

  oh zo schoon, nu ben ik op mijn beurt jaloers! 🙂
  straks ook eens langs V paseren

  Beantwoorden
  1. Annick @ Minniemie
   18 juli 2015

   Ja zeg! Wauw! Inderdaad een topper!

   Beantwoorden
 3. Marie-Paule @Sopoposew
  18 juli 2015

  Wauw! En zeker als je zo schoon bruin bent, is dat een topper!

  Beantwoorden
 4. majella vandeputte
  18 juli 2015

  amaai, die koordjes zijn echt supertof!!!
  je weet de toffe & goedkope stofjes te vinden! Ik vind het geweldig & dit topje staat ZEKER in de LMV!!!!!! 🙂

  Beantwoorden
 5. Debeurme fien
  18 juli 2015

  Wauw! Heel mooi gedaan, de touwtjes passen er perfect bij.

  Beantwoorden
 6. saskia ssews
  18 juli 2015

  Staat je geweldig, mooi stofje en eigenlijk vind ik het groen van de short er perfect bij passen. Op naar nog veel zonnige dagen!

  Beantwoorden
 7. Ellen Naait
  18 juli 2015

  Mooi hoor! Kei leuk stofje!

  Beantwoorden
 8. 128
  18 juli 2015

  Als gegoten! En die kleuren staan je super!

  Beantwoorden
 9. jochapeau
  18 juli 2015

  Top topper topperdetop !

  Beantwoorden
 10. femke
  19 juli 2015

  heel erg mooi geworden.. lekker fris en tja snap dat je dat stofje niet kon laten liggen..

  Beantwoorden
 11. Myriam
  19 juli 2015

  Prachtig!!!!

  Beantwoorden
 12. Nicky Heyvaert
  19 juli 2015

  Super tof topje! Ik ben jaloers 😉

  Beantwoorden
 13. Judith
  19 juli 2015

  Dit is een heel geslaagde versie! Dit topje kan er in het verkeerde stofje al snel te ‘lingerieachtig’ uitzien, maar deze is echt mooi!

  Beantwoorden
 14. inspinration
  20 juli 2015

  Stofje is super inderdaad, hij staat je super!

  Beantwoorden
 15. […] breidde mijn garderobe al uit met de topzomer-Leila-top.  Maar zo’n kleedje ontbrak […]

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.