Leila topper

Leila stond direct op mijn ‘to sew’ lijstje.  Bijna was ik eraan begonnen die zaterdag toen de hittegolf ons land bereikte.  Het stofje lag klaar, het patroon was overgetekend.  Alleen had ik geen koordje standaard in mijn voorraad zitten.  De gedachte van de hitte te moeten trotseren om naar de Veritas te rijden, deed me van mijn plan afzien.

De hitte vermijdend, zat ik in mijn-toch-niet-meer-zo-koele-huis wat blogs bij te lezen tot ik plots eentje zag verschijnen van ByEvaMaria.  Ik las hoe ze energiek, die ochtend aan haar Leila begon en vlug eventjes naar de Veritas fietste voor een gepast koordje.  Miljaar, wat was ik jaloers op zoveel ijver.  De schop onder mijn kont werd gegeven.

Ik wachtte geduldig af tot de temperaturen wat draaglijker werden en reed (met de auto 😉 ) op mijn beurt naar de Veritas.  Het zwarte koordje dat ik vast had, werd bijna afgeknipt, toen ik in mijn ooghoek de soldekes zag verschijnen.  Een viscosestofke voor 7 euro de meter… dat zou toch ook ideaal zijn voor die Leila.  Ik wisselde snel mijn zwart koordrolleke voor een blauw en kocht het stofje.

Sommige dingen mag je nu eenmaal niet laten liggen, toch?

Die Leila is een echte topper voor een warme dag.

DSC_0725_edited-1 Leila top LMV La maison victor DSC_0731_edited-1 Leila top la maison victor LMV veritas

De short is het enige uit mijn garderobe dat er enigszins bij past.  Misschien is het tijd om nog wat soldekes te doen.  *kuchkuch*

Stof en patroon:

Viscose – bij Veritas ↑↓ voeringstof  – katoenbatist bij Den Depot ↑↓ koordje – bij Veritas

Leila top – La Maison Victor editie mei-juni 2015

 

16 thoughts on “Leila topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *