fbpx

Nononsonsmoms is er even tussen uit…  

Het is paasvakantie en dat merk je: niet alleen aan de telefoons op kantoor, maar ook op de baan en op onze blog. Mom An vertoeft ergens in de bergen op twee smalle latten, zo van swijsh en swoeshj…en ik, ik zit me een beetje ongemakkelijk te voelen in een vliegtuig van Easyjet op weg naar Berlijn. “Ongemakkelijk?” vraagt u? Wel ja, blij om onderweg te zijn uiteraard, maar ach, dat nieuws over dat vliegtuig in de Alpen en het feit de ik de kabouters voor het eerst 3 dagen achterlaat. 3 dagen, 3 volle dagen…  Dat gevoel van schuld en wroeging waait wel over, naar ’t schijnt. 😉 En misschien ook een beetje door Echtgenoot die de hele tijd over me hangt om naar buiten te kijken. Tijdens alle vluchten die we al samen  maakten,  zat hij aan het raam. Elk trucje van de foor is goed om toch maar die plaats te bemachtigen.  Dit keer hield ik mijn been echter stijf! Ik mag ook wel eens aan het raam zitten, toch? Luxeproblemen allemaal, want wat zijn we gelukzakken om er even tussen uit te kunnen knijpen. Om te skiën of te zonnen, te shoppen of een vijfde huwelijksverjaardag te vieren… Hopelijk hebben jullie net zoveel geluk om even wat tijd met elkaar door te brengen, met zijn tweeën,  met het gezin of zelfs met de hele familie. Want dat doet toch zo’n deugd. Als dat inderdaad zo mag zijn, geniet er dan van, dat gaan wij ook doen! En laat hieronder gerust weten wat jullie uitgespookt hebben. Groetjes, Eveline

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

10 Reacties

 1. Miss Traaitoenaai
  8 april 2015

  HEEL veel plezier!!! Er even tussenuit is af en toe inderdaad eens nodig! Vorig jaar ook 3 dragen met manlief naar Barcelona gegaan voor ons 10-jarig huwelijk en zooooo genoten! Dit jaar gaan we terug enkele weekendjes weg, maar dan wel met de kindjes mee.

  Beantwoorden
 2. Dietemiet
  8 april 2015

  Veel plezier! Enne … dat vliegen is sinds die brokkenpiloot waarschijnlijk weer een heel stuk veiliger geworden. Geen beter moment om te vliegen dan nu! 🙂

  Beantwoorden
 3. inspinration
  8 april 2015

  Veel plezier aan jullie allemaal!

  Beantwoorden
 4. Lekker even weg! wij zijn nooit langer dan 1 nachtje zonder onze dochter geweest, misschien wel eens leuk om te gaan doen!

  Beantwoorden
  1. Eveline
   12 april 2015

   Ik moet toegeven dat het zijn charmes had, Marijke! 🙂

   Beantwoorden
 5. Myriam
  8 april 2015

  Geniet ervan!!!

  Beantwoorden
 6. luckymieke.blogspot.be
  11 april 2015

  Veel plezier! Wij gingen deze week kamperen, zalig om te genieten van de eerste zon 🙂 We moesten wel met de takelwagen met caravan en al terug thuis worden gebracht maar dan vonden de kids heel spectaculair 🙂

  Beantwoorden
  1. An
   11 april 2015

   Oei, da’s minder. Een avontuur zal het wel geweest zijn 🙂

   Beantwoorden
 7. bieke
  11 april 2015

  Ik ging met een vriendin naar Lissabon. Zonder kinderen, zonder man. Ondanks het kwakkelweer was het L.E.U.K! Maar nu back to reality 🙂

  Beantwoorden
 8. Eveline
  12 april 2015

  Ondertussen zijn we veilig en wel terug thuis! Het was plezant: de deur uit kunnen zonder eerst een half uur achter allerlei spullen en Kabouters te jagen …en achteloos kuieren of net even flink doorstappen…het kon allemaal. Berlijn is een aanrader. Maar man, wat was ik ook blij om de Kabouters terug te zien 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: