fbpx

Frozen – wanneer herfst langzaam winter wordt

frozen, vriezen, fotografie, nachtvorst

Nee, ik heb het niet over de tweede Disney-film die net in de cinema is, maar over een magische ochtend waarin de natuur ontwaakte met een laagje ijs over zich heen. Dat in combinatie met een opkomende zon deed me naar mijn camera grijpen. Ik legde onze ochtendlijke wandeling naar school nog eens vast.

Team te voet naar school

Zo wat elke dag wanneer het geen pijpenstelen regent gaan we te voet naar school. Voor mij komt dat neer op elke dag 6 km wandelen of een 80-tal minuten. We doen dit nu al bijna 3 jaar en nog steeds ben ik het niet beu. Ik blijf daar van genieten.

Er is tijd voor gesprekjes met de kinderen, die thuis in de routines van de dag niet aan bod komen. En wanneer ik alleen huiswaarts keer krijg ik vaak de beste ideeën en inspiratie. Of zie ik alles wat meer in perspectief.

Nachtvorst

Deze woensdag stonden we op en lag de tuin onder een laagje ijs waarbij de zon langzaam tevoorschijn kwam. Het moment waarop ik besloot om mijn camera nog eens mee te nemen op onze weg naar school.

Het moment ook dat we ons extra moesten haasten om nog tijdig aan de schoolpoort te raken, want elke bevroren plas water die mijn kinderen tegen kwamen, moest er aan geloven.

Een ochtend om in te kaderen. Ik hoop dat er nog vele als deze mogen volgen.

PIN IT !!

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. Carla
  21 november 2019

  Prachtige foto’s!Ik kom tegenwoordig te weinig buiten,zwijg stil om te wandelen ’s morgens vroeg.Wie weet zondag morgen nog eens?!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   22 november 2019

   Ze geven zondagvoormiddag goed weer, dus ga ervoor!! Je gaat daar zoveel deugd van hebben!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: