fbpx

Festivalproof Faye Fannypack

Elk jaar in juni wordt de rustige boerenbuiten waar we wonen eventjes overspoeld door een mensenmassa. Oorzaak: de festivalweide van Werchter die hier op een boogscheut vandaan ligt. Dit jaar gingen we, na bijna 20 jaar, die weide nog eens van dichtbij verkennen. Tijd dus om dat patroon van Wisj er bij te nemen.

Minimalisme

Wie mij kent en dat hier wat volgt, heeft hier nog niet veel tassen zien passeren. Ik ben geen sjakosjenmadam. Ik kocht er 3 jaar geleden eentje bij Host en die draag ik elke dag. Meer moet dat niet zijn. Ik koop dan ook eentje die bij alles past, zodat ik daar ook niet elke dag over moet nadenken. Idem voor schoenen.

Faye fannypack

Maar het Faye patroon van Wisj bracht daar verandering in. Toen ik het zag verschijnen, had ik direct een wow gevoel. Mooi, handig en wat sportiever. Ideaal voor op reis en voor dat bezoekje aan Rock Werchter en Tomorrowland, want daar is een echte handtas toch niet zo praktisch.

In de hitte van vorige week was een ritje in de airco naar Madeline De Stoffenmadam een welgekomen verfrissing. Mijn oog viel er op de prachtige velours decostof. Ze voelt heerlijk zacht en luxueus aan. De rosé ritsen en de mooie canvas uit de nieuwe SYAS collectie, die ik als voering gebruikte, leken er voor gemaakt.

Ik koos voor een tweezijdige tassenband in mijn favoriete kleur groen en bronzen fournituren: klikgesp, schuifgesp en drukknopen.

Bij het afrekenen viel ik wel wat achterover van de prijs van die dingen. Op zich niet onlogisch, want de afwerking oogt op die manier ook erg luxueus. Maar toch schrok ik er van.

Het Faye patroon zit erg goed in elkaar. Er is serieus over nagedacht en de stap-voor-stap handleiding loodste er me perfect door. Al heb ik toch ook een beetje gezweet en het kwam niet alleen door de hitte. Het was uiteindelijk ook wat meer werk dan ik had gedacht, maar het eindresultaat was het waard.

Rock Werchter

Vrijdag trok ik dus naar Rock Werchter. Mijn Faye Maxi doorstond de festivaltest met glans. Ik kon er moeiteloos mijn sleutels, zonnebril, telefoon en portemonnee in kwijt. En als mooi én praktisch samenkomen, dan… dan ben ik echt een gelukkig mens.

faye fannypack - wisj design

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

8 Reacties

 1. An Van Dessel
  30 juni 2019

  Prachtig geworden!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   30 juni 2019

   Jaaa! Ik ben er zelf heel blij mee! Helemaal wat ik in gedachten had ?

   Beantwoorden
 2. Peggy
  1 juli 2019

  Oh superleuk gedaan! Nu nog eentje maken in waterafstotend materiaal voor je volgende wandeltocht 😉

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   2 juli 2019

   Jaaa! Dat stond nog op de planning. Maar dan wel met wat goedkopere ritsen en gespen 😉

   Beantwoorden
 3. Davina
  1 juli 2019

  Waauw, wat een leuk tasje seg! <3

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   2 juli 2019

   Dank je wel. Ondertussen is Werchter al lang gedaan, maar gebruik ik het nog steeds. Ideaal formaat voor mij.

   Beantwoorden
 4. Delphine
  2 juli 2019

  fournituren zijn idd echt wel duur hé voor tassen, ik schrik daar ook altijd van. Metalen ritsen zijn ook heel mooi maar best wel prijzig. Gelukkig zijn het dan vaak wel tasjes die frequent gebruikt worden. Deze is alvast een toppertje

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   2 juli 2019

   Ja, seg. Ik schrok toch echt wel. Maar hé, werchter is gedaan en ik gebruik ze nog steeds. Super handig formaat, de maxi

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.