fbpx

Patroon getest – Jack (Zonen 09)

Jack Zonen 09

Het is weer zover.  De nieuwe zoon van Zonen 09 zag het levenslicht: JACK.  Ik nam samen met enkele andere testers de handleiding en de pasvorm onder de loep en kan dan ook met enige trots meedelen: het is een parel!

Door het maken van de eerste communie-outfit van de zoon werd het mij ook duidelijk. Er is een nijpend tekort aan een mooi passend blazerpatroon. Sharon, de dame achter Zonen 09 had dat ook al lang door en verloste de zonenmoeders uit hun lijden.

JACK is weer een patroon waar je alle kanten mee uit kan. Van een absolute basic, tot iets waar je je volledig in kan uitleven.  
Ik was onmiddellijk geïntrigeerd door de versie met kap. De techneut in mezelf wilde weten hoe ze dat weer voor elkaar had gekregen. Ik zou vooraf niet geweten hebben hoe ik daar moest aan beginnen, maar kijk ik volgde de handleiding stap voor stap en het lukte me zonder enig probleem. Die duidelijke stap voor stap fotohandleiding zit er weer boenk op, zoals we van Zonen 09 gewoon zijn.

Ik verwerkte verder nog de opties paspelzak met zakklep en rugsplit in mijn JACKske, waardoor het maakproces toch serieus verlengd wordt in tijd.

Ga je voor de basisversie, dan zit hij volgens mij op 1 2 3 in elkaar.

Ik gebruikte voor een de buitenkant een niet-rekbare polyesteren stof die ik in de kringwinkel vond en combineerde het met een geometrische tricot.  Een JACK kan ook volledig in sweater gemaakt worden of enkel in niet-rekbare stoffen.  Je bepaalt zelf de look waarvoor je wil gaan: sportief of bruidsjonker- en communieproof en alles daartussen.

Jack Zonen 09Jack met kap Zonen 09Jack Zonen 09

Zelf goesting gekregen om JACK te maken?
Je vindt hem in de webshop van Zonen 09, zowel digitaal als op papier of in de betere stoffenwinkels.

Patroon en stof

↑↓JACK – patroon van Zonen 09 ↑↓ testversie

↑↓paarse stof – Polyester uit de kringwinkel ↑↓ geometrische interlock – Madeline De Stoffenmadam ↑↓ knopen – Het Vlijtig Bijtje in Werchter

Op zoek naar inspiratie?

 

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

4 Reacties

 1. Marjolein@flaflinko
  27 juni 2017

  Dit is ongetwijfeld dé mooiste. Mijn favorietje! WAUW!!! 😀 Die combinatie! Als hij te klein is, ik ben kandidaat overnemer 😉

  Beantwoorden
 2. Sharon
  27 juni 2017

  Dank je voor alle lieve complimenten én voor je inzet An! Je versie is de max. Blij dat ik zo op jou kan rekenen!

  Beantwoorden
 3. Hij is echt fantastisch mooi. De kleuren kloppen helemaal. Ik ben benieuwd om zelf aan de slag te gaan!

  Beantwoorden
 4. Mieke
  1 juli 2017

  Na het leuke feestje van vorige week kom ik hier toch ook nog eens piepen 🙂 Knap gedaan An!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.