fbpx

Mijn bucketlist

bucketlist

De laatste tijd ben ik nogal bezig met alle dingen die ik heel graag zou meemaken in mijn leven.  De bucketlist bevond zich hoofdzakelijk in mijn hoofd, maar ik vond het nu toch eens tijd om hem eens op papier (lees: scherm) te zetten.  Deze lijst is ook nog helemaal niet af, er komt zeer regelmatig iets bij.  Te regelmatig eigenlijk en spijtig genoeg gaat het schrappen niet aan hetzelfde tempo. Als dat zo doorgaat zit ik met een serieus probleem en zal ik 200 jaar moeten worden met de gezondheid en de fysieke conditie van een 30-jarige.  Oeps.  xplore the north

Mijn lijst hier laten staan tussen de andere berichten zou geen goed idee zijn.  Dan zal hij langzaam in het archief verdwijnen en dat wil ik niet.  Ik wil er regelmatig naar kunnen kijken, er kunnen bij wegdromen maar ook herinneringen ophalen aan alle leuke dingen die ik al deed.
Je zal hem dus bovenaan in het menu terugvinden op deze blog onder ‘MOMS’.  Zo kan ik hem gemakkelijk updaten.

Bucketlist

reizen
 • Noorwegen
 • Zweden
 • Finland  2016
 • Lapland  2016
 • Canada (West)  2001
 • Alaska
 • New York  2013
 • Stockholm 2006
 • Kopenhagen
 • Westkust USA (Yosemite,…)
 • Nieuw Zeeland
 • Patagonië
 • Ijsland
 • Schotland
persoonlijke ontwikkeling
 • cursus Indesign, Illustrator, Photoshop
 • cursus fotografie
ervaringen
 • tomorrowland 2017
 • huttentocht met kinderen
 • huttentocht 2007
 • kamperen met kinderen
 • boven de 4000 m (Bishorn 2008)
 • boven de 5000 m (Kilimanjaro?)
 • boven de 6000 m (Aconcagua?)
 • meter worden 2016 (2 keer nog wel)
 • graffiti spuiten  2017
 • helikoptervlucht
 • huwelijksgeloften vernieuwen
 • hondenslede 2016
 • sneeuwscooter 2016
 • ballonvaart
 • noorderlicht
 • sterrenrestaurant (1 ster)
 • sterrenrestaurant (2 sterren) 2017 Pastorale
 • sterrenrestaurant (3 sterren)
 • parapente

 

En nu ik hem hier zo net opgeschreven heb en hem eens toon aan de man vraagt die zich openlijk af waar we al dat geld vandaan gaan halen en zegt ook nog dat ik me moet haasten met die parapente vooraleer ik ’te oud’ ben.
Gelukkig heb ik nog tijd genoeg voor de Aconcagua 😉

Misschien moet ik ‘met de lotto winnen’ toch ook nog toevoegen aan mijn lijstje.

 

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. Liesellove
  2 maart 2017

  Fijn om zo een lijstje te maken en af en toe er eens iets van te kunnen afvinken! Misschien doe ik dat ook ooit nog wel eens maar eerst baby’s… 😉

  Beantwoorden
 2. withlovebyeva
  3 maart 2017

  2016 was duidelijk een productief jaar! 🙂

  Onze lijstjes lijken heel erg op elkaar, al doen we van omgekeerde afvinkvolgorde. Dus moest je tips nodig hebben voor de Westkust, shoot! Mijn ouders deden dat als huwelijksreis en herhaalden dat voor hun 18e huwelijksverjaardag (aka het volwassenworden van hun samenzijn), intussen 6 jaar geleden, met hun kroost. Prachtige reis, en m.u.v. het vliegtuigticket helemaal niet duur omdat we kampeerden en ons eigen potje kookten.

  We gingen 2 jaar geleden parapenten in de Pyreneeën en ook mijn mama deed mee, dus je hebt nog tijd!

  Beantwoorden
 3. MonDepot
  6 maart 2017

  Haha, nog veel te doen zo te zien 🙂 Leuk om te lezen, succes ermee, klinkt allemaal geweldig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.