10 redenen waarom mijn batterij van skiën oplaadt

De paasvakantie loopt op zijn einde, maar oh wat deed ze deugd. 1 week ervan werd volledig gespendeerd aan bergen, sneeuw en leuke mensen.

Na 2 jaar Zinal, gingen we dit keer met Intersoc naar Leysin. Voor mij is een skivakantie pure ontspanning en kom ik telkens met volle batterijen weer thuis.  Zalig toch. De 10 dingen waarom ik er zo blij van word, op een rijtje: leysin intersoc intersoc Leysin Intersoc hotel Fabiola

 1. In karavaan om half vijf richting Zwitserland vertrekken, is de beste voorpret.
 2. Skibotten zitten heerlijk oncomfortabel. Echt, elk jaar vergeet ik dat precies.
 3. Met skibotten aan, latten op de schouder en stokken in de hand een helling opstappen geeft recht op een extra dessert.
 4. Kinderen hebben daar geen last van. Die rijden met die botten gewoon op een gocart.
 5. Skiënde kinderen doen uw moederhart stilstaan. Vooral de exemplaren die full speed de nietsvermoedende papa’s volgen om dan vlak voor je ze het decor ziet invliegen efkes tonen dat ze een goedwerkende noodrem hebben.
 6. Raclette, kaasfondue en ander lekkers à volonté…. dat doet de skibroek spannen.
 7. De eerste keer met het hele gezin samen op de skilfit is een selfie waard, met de heilige schrik om die iPhone in de dieperik te laten vallen.
 8. (Après)skiën met vrienden… Do I need to say more?
 9. De prachtige uitzichten.
 10. Kindershows na het avondeten zijn de beste uitvinding ever. Het wijnflesbuffet komt er nipt achter.

 

Ik kijk al uit naar editie 2017.

7 thoughts on “10 redenen waarom mijn batterij van skiën oplaadt

 1. Ik haat sneeuw sinds ik viel en sindsdien een kapotte enkel heb, dus mij krijg je zo snel nog niet op de latten maar als ik dat hier allemaal zie, tjah dan is sneeuw misschien toch minder erg dan ik denk 😉

 2. Zalig, zo’n sportieve gezinsuitstappen! Maar vooral heel veel jeugdsentiment en hopen herinneringen aan Leysin … waar ik heel wat van mijn jonge uurtjes sleet in het restaurant, de onderhoudsploeg … Tja, lang geleden, maar nog steeds fijne herinneringen. Zat ik daar ooit eens naast één of andere acteur op de skilift, waarvan ik de naam alweer vergeten ben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *