fbpx

10 redenen waarom mijn batterij van skiën oplaadt

De paasvakantie loopt op zijn einde, maar oh wat deed ze deugd. 1 week ervan werd volledig gespendeerd aan bergen, sneeuw en leuke mensen.

Na 2 jaar Zinal, gingen we dit keer met Intersoc naar Leysin. Voor mij is een skivakantie pure ontspanning en kom ik telkens met volle batterijen weer thuis.  Zalig toch. De 10 dingen waarom ik er zo blij van word, op een rijtje: leysin intersoc intersoc Leysin Intersoc hotel Fabiola

 1. In karavaan om half vijf richting Zwitserland vertrekken, is de beste voorpret.
 2. Skibotten zitten heerlijk oncomfortabel. Echt, elk jaar vergeet ik dat precies.
 3. Met skibotten aan, latten op de schouder en stokken in de hand een helling opstappen geeft recht op een extra dessert.
 4. Kinderen hebben daar geen last van. Die rijden met die botten gewoon op een gocart.
 5. Skiënde kinderen doen uw moederhart stilstaan. Vooral de exemplaren die full speed de nietsvermoedende papa’s volgen om dan vlak voor je ze het decor ziet invliegen efkes tonen dat ze een goedwerkende noodrem hebben.
 6. Raclette, kaasfondue en ander lekkers à volonté…. dat doet de skibroek spannen.
 7. De eerste keer met het hele gezin samen op de skilfit is een selfie waard, met de heilige schrik om die iPhone in de dieperik te laten vallen.
 8. (Après)skiën met vrienden… Do I need to say more?
 9. De prachtige uitzichten.
 10. Kindershows na het avondeten zijn de beste uitvinding ever. Het wijnflesbuffet komt er nipt achter.

 

Ik kijk al uit naar editie 2017.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

9 Reacties

 1. MamC
  9 april 2016

  Super ☺ De bijhorende foto’s zeggen genoeg, jullie zullen nog een tijdje kunnen nagenieten!!

  Beantwoorden
 2. liesellove
  9 april 2016

  Ik haat sneeuw sinds ik viel en sindsdien een kapotte enkel heb, dus mij krijg je zo snel nog niet op de latten maar als ik dat hier allemaal zie, tjah dan is sneeuw misschien toch minder erg dan ik denk 😉

  Beantwoorden
 3. Bijengezoem m2
  9 april 2016

  Mijn man is supergelukkig dat onze kinderen ook graag skiën ! Volgend jaar skiën beide meisjes me volgens hem (qua snelheid) voorbij …

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   9 april 2016

   Haha, ja ik geef mezelf nog 2 jaar, tegen dan zal ik er wel mentaal klaar voor zijn dat ze altijd op hun moeder moeten wachten.:-)

   Beantwoorden
 4. Saskia
  9 april 2016

  Zalig, zo’n sportieve gezinsuitstappen! Maar vooral heel veel jeugdsentiment en hopen herinneringen aan Leysin … waar ik heel wat van mijn jonge uurtjes sleet in het restaurant, de onderhoudsploeg … Tja, lang geleden, maar nog steeds fijne herinneringen. Zat ik daar ooit eens naast één of andere acteur op de skilift, waarvan ik de naam alweer vergeten ben 🙂

  Beantwoorden
 5. Falderie
  10 april 2016

  Ziet er heel leuk en gezellig uit! 🙂

  Beantwoorden
 6. […] De zoon mocht kiezen wat hij aan zijn trui wilde hangen voor de fotoshoot.  Meneertje koos voor een sleutelhanger van Intersoc.  Geen betaalde reclame (anders staat dat steeds onderaan vermeld ? ), gewoon ongelofelijk veel goesting om op die skilatten te staan.   […]

  Beantwoorden
 7. Katrien Depoorter
  13 februari 2018

  Herkenbaar !
  Alleen vergat je nog het dampende skikot te vermelden, al dan niet met synchroon gehuil van 4-jarigen op de achtergrond of het geroep van een wanhopige ouder ‘maar zijt gij nu weer uw wanten boven vergeten’ :-D; of het zalige, te korte bed van de Intersoc hotels 🙂
  Ik heb het -echt waar- gemist dit jaar !!!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   13 februari 2018

   Haha, Katrien, ik lig hier dubbel. Dat van die wanten is zo herkenbaar 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.