fbpx

Mijn 6 reistoppers – zomer

Ziehier de 6 dingen die we zeker meenemen op reis naar een zonnige bestemming.  Onze absolute topfavorieten.

ééntribord decathlon uv-shirts

tweethe kage light teamdecathlondrie

parakito armbandjesvier

nabaiji decathlon handdoekenvijf

toly papieren wc-brillen actionzes

ziplock zakjes ikea istad

één_UV-bestendige shirts van Decathlon worden hier veelvuldig gebruikt.  Weer heel wat oppervlakte minder om in te smeren met zonnecrème.  Plus, het is 100% waterproof en wast er dus niet af bij veelvuldig zwembad gebruik.  KoterS krijgt ook een erg jeukerige huid van de combinatie (chloor)water en zon, door die shirtjes te dragen heeft hij er opvallend minder last van.

twee_opvouwbare goal_The Kage Light ook van Decathlon.  Deze is echt een must voor voetbalfans.  Erg compact op te vouwen volgens het principe van de 2 seconds tenten.  Het is ook zéér handig dat het stappenplan om dat ding terug op te vouwen vastgemaakt zit in het zakje.  Ken jezelf 😉

drie_anti-muggenbandjes.  Handig tijdens het slapen.  Je stopt een soort schijfje in de armband, dat een geur verspreidt. Het houdt de muggen op afstand.  Ze zijn te verkrijgen bij de apotheek.

vier_compacte handdoeken van de Decathlon.  Ondertussen hebben we hier al een heel assortiment verzameld.  Van strandlakenformaat tot gewoon afdroogformaat.  Geen extra koffer meer nodig om de strandlakens mee te nemen.  Ik gebruik ze ook telkens we gaan zwemmen.  Vroeger had ik precies altijd plaats te kort in de zwemzakken.  Sinds we deze gebruiken niet meer.

vijf_papieren toiletbrillen van de Action.  Wie op vakantie gaat over Duitse wegen heeft deze niet nodig, maar deze vakantie reden we door Frankrijk en daar was het toch – euh – het verstand op nul zetten af en toe.  Voor de kinderen gebruik ik dan dit.

zes_ziplock zakjes van de Ikea.  Ik schreef er al eens hier over.  Ze zijn niet alleen een topper thuis, ook op reis zijn ze onmisbaar.  Handig voor wagenzieke kindjes, voor afval in de auto te verzamelen, voor picknick in te stoppen,… Ik neem altijd een voorraadje mee.

Welke zijn jullie absolute reistoppers voor de zomer?  Deel ze gerust bij de comments.

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. Judith (Dietemiet)
  15 augustus 2015

  Die zakjes van de Ikea lekken bij mij altijd. Hopelijk heb jij dat in de auto niet voorgehad 🙂

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   15 augustus 2015

   Echt?! Hier nog nooit lekken gehad. Gelukkig maar ?

   Beantwoorden
 2. liezewiezewoes
  17 augustus 2015

  oh die papier wc-brillen van den action! Die ga ik direct gaan zoeken!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: