fbpx

Supertote met Zonen 09 fabric

Op de fabriclaunch van Zonen 09 kon ik niet weerstaan aan al dat moois van Sharons eerste mini-collectie. Ik kocht één van de drie katoentjes uit de reeks. Nog voor de stof voor mij geknipt werd, wist ik al wat ik ermee ging maken. Een nieuwe werkkabas voor volgend schooljaar.Een klein beetje voorbarig want het vorige schooljaar was nog niet afgelopen, maar wanneer ik enthousiast ben, ben ik niet te houden. Het patroon werd de Super Tote van Noodlehead. Ik maakte er al eerder twee.

Een werkkabas moet voor mij kunnen sluiten met een rits en ze moet voldoende groot zijn om mappen en verbeteringen in te kunnen stoppen.  De supertote heeft dat allemaal!

IMG_2392 edited

Het buitenstofje werd dus de ‘Stickly Rockers‘ van Zonen09.  Als accent aan de voorzak gebruikte ik dit keer niet alleen paspel, maar ook de zelfkant van de stof.  Een beetje reclame voor de 100% biologische katoen met GOTS-label kan nooit kwaad.  🙂stickly rockers zonen 09 noodlehead DSC_0565_edited-1 DSC_0582_edited-1

Voor de binnenkant gebruikte ik een tafelkleed uit de Zeeman dat hier al lang in de kast op een bestemming lag te wachten.  DSC_0572_edited-1 DSC_0575_edited-1

Ik verstevigde de tas met Decovil Light maar daar ben ik toch niet zo tevreden van. Er komen meer kreuken in de stof. De vorige Supertote die ik maakte, verstevigde ik met H630 en daarbij had ik dit niet.  We hebben dus weer wat bijgeleerd.DSC_0587_edited-1 noodlehead super tote

De test met de dikke ringmap werd goed doorstaan.  Ik kan er volgend jaar invliegen.  Maar eerst ga ik toch nog wat genieten van de vakantie.DSC_0612_edited-1

Stof en patroon:

Buitenstof: Stickly Rockers – Zonen09fabrics ↑↓ binnenstof: tafellaken – bij Zeeman ↑↓  Super Tote – Noodlehead

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

8 Reacties

 1. veerle
  6 juli 2015

  Nice! En Sterretjes past er perfect in 😉

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   6 juli 2015

   We hebben een kenner! 😀

   Beantwoorden
 2. jochapeau
  6 juli 2015

  Een pracht van een tas !

  Beantwoorden
 3. The Needle Of Choice
  6 juli 2015

  Super! Die zelfkant past er geweldig goed bij, tof detail.

  Beantwoorden
 4. Miss Wobie
  7 juli 2015

  superleuke werksjakos! innderdaad, leuk detail met die zelfkant!

  Beantwoorden
 5. inspinration
  8 juli 2015

  Die zelfkant is geweldig, wat een leuk detail!

  Beantwoorden
 6. Zonen 09
  10 juli 2015

  Moar zo tof An! Echt geweldig om te zien hoe je de zelfkant erin verwerkt hebt. Ik blink van trots als ik je foto’s zie!

  Beantwoorden
 7. […] patronen van Noodlehead kende ik al van deze tas, mijn werkkabas en ik ben er zéér tevreden […]

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.