fbpx

5 beelden die de blog nét niet haalden – mei 2015

Sinds ik begon met bloggen worden er hier nogal wat MB’s geüpload in fotoformaat.  En als ik het fototoestel niet bij heb, is er nog altijd de smartphone.  Veel van deze beelden worden enkel door mij bekeken.  Zelfs manlief heeft niet altijd weet van hun bestaan. Om ze toch wat meer eer te geven dan de harde schijf van de computer, heb ik besloten om 5 beelden te delen met jullie.

Beelden uit de maand mei die de blog, instagram of andere sociale media niet haalden, maar toch een blik geven achter de schermen.  Niet alleen rozengeur en manenschijn, maar the real stuff.

DSC_06811. Het hou-de-koters-rustig-terwijl-ze-wachten-op-hun-warme-choco-smartphone-gebruik.  Let vooral op de uitgestoken tong.  Het vergt wat van een koter.

DSC_08202.  Zitstaking is voor woessies.  Wij gaan voor ligstaking.

IMG_20023. Doe uw kind geen broek aan en leg een deken op zijn hoofd.  Humor van een moeder en een vader.  Humhum!

IMG_2009 (764x764)4. Een bezoek aan de Ikea.  Trek een foto van de plaats waar het ding staat in het magazijn en constateer dan dat het artikel uitverkocht is.  De schoon afgebladerde nagellak krijgt u er gratis bij.

flipperland5. Het eerste verjaardagsfeestje voor vriendjes van KoterS, die 6 werd.  In Flipperland (Herselt).  Uiteraard een binnenspeeltuin want ik heb geen zin om na mijn uren nog eens schooljuffrouw te zijn.  3 uur op een stoel zitten met koffie én een curryworst of 10 in stukjes snijden, was het enige wat tot mijn takenpakket behoorde. I like.

Voilà, bij deze ben je geïnformeerd over het minder glamoureuze deel van mijn leven in de maand mei.  Al vind ik dat deel net zo boeiend als de mooie foto’s die ik anders hier probeer te plaatsen.  Hopelijk delen jullie mijn mening.  🙂

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. BiekeP
  6 juni 2015

  Bij mij is dat ook altijd zo bij Ikea: wat ik wil is uitverkocht! Moh ne foto maken van dat rode kaartje, dat ik daar nog niet aan dacht…. Handig!
  Hier ook 2 boys die graag liggen te petten op de grond als iets hen niet aanstaat. Know the feeling!

  Beantwoorden
 2. Myriam
  6 juni 2015

  Dienen eerste foto is nu toch zoooooo zalig, de andere ook hoor. Maar dat tongetje uit dat mondje… Zalig toch hé

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.