fbpx

Met de rugzakbomma en -bompa naar Bellewaerde + WIN

Het pretparkseizoen is officieel terug begonnen. Wij trapten het seizoen af met een bezoekje aan Bellewaerde samen met de rugzakbomma en -bompa. Bovendien mag ik ook één gezin (5 pers.) blij maken met tickets voor een dagje Bellewaerde.

Rugzakbomma en -bompa

Neen, een rugzakbomma hoeft niet noodzakelijk de status van grootmoeder te hebben, het is eender wie, die zich geroepen voelt om op de rugzakken en waardevolle spullen te passen, wanneer de rest van de groep zich aan waaghalzerij waagt.

En als de rugzakbomma of -bompa dan toch ook graag aan waaghalzerij doet, kan dat ook want bijna alle attracties bieden de mogelijkheid om je spullen op een veilige plaats achter te laten tijdens de rit. Tenslotte is samen veel leuker dan alleen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat een bezoekje aan een pretpark veel plezanter is wanneer het met de hele familie kan. En zo trapten we de paasvakantie af met een dagje Bellewaerde, samen met oma en opa.

Natuur, dier en plezier

In Bellewaerde vind je natuur, dier en plezier samen op één plaats. Je kan er tot rust komen en adrenalinekicks opzoeken. De rustige attracties en de natuur zijn ideaal om te bekomen van dat spannende ritje op de Boomerang of Huracan; de twee absolute favorieten van de zonen hier. En van mij ook. Al moet ik toegeven dat mijn knieën toch wel wat knikken als ik uit de Boomerang kom.

We kwamen tot rust tussen de roofvogels aan het water en op de bootjes tussen de dieren. Nadien rondden we ons bezoek af aan de grote speeltuin vol met klim- en klauterwerk tussen de bomen, terwijl wij, samen met de rugzakbomma en -bompa, ons opofferden om op het terras een koffie te drinken in het zonnetje. Life can be good.

WIN

En het beste van al? Ik mag een familieticket voor 5 personen weggeven aan één van jullie! De tickets zijn geldig tot 30 juni 2019. Laat hieronder een reactie achter of verdubbel je kans via mijn Instagramaccount.
Op 11 mei 2019 maak ik de winnaar bekend.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

29 Reacties

 1. Stephanie
  7 mei 2019

  Jaaaaa ik ben ook fan van Bellewaerde! Zalige combi van pretpark en diertjes kijken. Alleen komt het nogal duur uit met het hele gezin ? dus die gratis tickets komen zeker van pas!

  Beantwoorden
 2. Hanne Dom
  7 mei 2019

  Ik ben nog nooit in Bellewaerde geweest, en zou er heel graag eens uit de bol gaan. Daarbij zou het ook een troost zijn voor het slechte nieuws in verband met mijn bachelorproef. Een dagje Bellewaerde kan helpen om te relaxen.

  Beantwoorden
 3. Leen
  7 mei 2019

  Wij zijn enorme pretparkfans, maar Bellewaerde hebben we nog nooit gedaan. Dit is de ideale manier om hier hopelijk verandering in te brengen ?.

  Beantwoorden
 4. Marian
  7 mei 2019

  Dan ben ik de rugzakbomma en neem ik graag het gezin van de dochter mee.

  Beantwoorden
 5. Jozefien
  7 mei 2019

  Oh, ik wil ook wel eens naar Bellewaerde met het hele gezin. Pure nostalgie, want daar heb ik als zestienjarige mijn man voor het eerst gekust. Dat was dé ideale manier om een verre Limburger tot in de diepe Westhoek te krijgen. Ondertussen zijn pretparken even van de radar geweest, en nu wonen we centraler in het land, maar het lijkt mij alvast heerlijk om nog eens terug te keren. De vingers staan hier gekruist!

  Beantwoorden
 6. Els Van Deursen
  7 mei 2019

  Super, eindelijk eens voor een gezin van 5 ipv altijd maar 4 !!! duimen maar want ook onze 3 kids hebben nog nooit Bellewaerde ontdekt 😀

  Beantwoorden
 7. Leentje mrtgt
  7 mei 2019

  Wat een leuke give-away! Ik heb ook wel zin in zo’n dag vol familiepret!

  Beantwoorden
 8. Jessie
  7 mei 2019

  Wij wagen ook een kansje… ??????

  Beantwoorden
 9. Sara
  7 mei 2019

  Een dagje Bellewaerde met ons gezin? Heel graag! Ik heb zelf heel goede jeugdherinneringen aan de Splash en wil die wel eens delen met mijn zonen. En nee, ik zit niet van voor, ik laat het aan hen om kletsnat te worden.

  Beantwoorden
 10. Elise
  7 mei 2019

  Oh! Ik doe mee! Wij proberen elk jaar een pretpark te doen en hebben nog niets gepland voor deze zomer dus toi toi!

  Beantwoorden
 11. Miet Aertsen
  7 mei 2019

  Ik ben zelf niet zo’n pretparkfan en beken dat ik er mijn kinderen nog nooit mee naartoe nam (op de efteling na)? Maar ik wéét dat zij dit gewéldig zouden vinden, dus met gratis tickets zou ik me er wel overheen kunnen zetten en zwaar kunnen scoren thuis ? Graag dus!

  Beantwoorden
 12. Mieke
  7 mei 2019

  Oooh, dat willen wij super graag ?

  Beantwoorden
 13. Els Van Daele
  7 mei 2019

  Zou heel leuk zijn voor ons gezin van 5! De jongens krijgen de leeftijd dat ze pretparken beginnen leuk te vinden en Bellewaerde lijkt een logische volgende keuze na Plopsaland. En bij de enge attracties speelt mama wel even rugzakbomma ?.

  Beantwoorden
 14. Natalie Reinquin
  7 mei 2019

  Amai super! Zooooo lang geleden dat ik daar geweest ben.

  Beantwoorden
 15. Tine
  7 mei 2019

  Ooh dat zou leuk zijn! Voor mama en papa nostalgie, dat park, en voor de kinderen het moment om het te gaan ontdekken. Onze jongste was heel erg onder de indruk van de ‘jappe tein’ in een ander park dus Bellewaarde zou hij heerlijk vinden. Zijn grote broer en zus zullen hem wel mee op sleeptouw nemen.

  Beantwoorden
 16. Katrien
  7 mei 2019

  Een dagje Bellewaerde zien ze hier zeker zitten!!

  Beantwoorden
 17. Emmy
  7 mei 2019

  Van de verschillende parken die we al bezochten blijft Bellewaerde favoriet.
  Zowel bij jong als oud!
  Mijn jongste zoon wil graag nog eens terug gaan omdat zijn leeuwtje (ja, die van Bellewaerde) aan vervanging toe is.
  Misschien komt hij er sneller dan gedacht! 🙂

  Beantwoorden
 18. Celine
  7 mei 2019

  Oh, wat een leuke give-away… wij doen graag mee!

  Beantwoorden
 19. Nele R.
  7 mei 2019

  Wow, Bellewaerde is pure nostalgie. Vroeger gingen we 1x per jaar een dagje op stap met onze ouders (die een eigen zaak hadden waardoor we nooit met hen op vakantie gingen) en dat was steevast naar Bellewaerde en uiteraard de hoogdag van de grote vakantie. Wat zou ik graag nog eens teruggaan, met onze eigen jongens deze keer die nog nooit in Bellewaerde zijn geweest en we nemen oma & opa gewoon mee, zodat zij ook terug kunnen meegenieten.

  Beantwoorden
 20. Sylvia
  7 mei 2019

  De kinderen zijn zot van pretparken en naar Bellewaerde zijn we nog nooit geweest. Wij doen graag mee!

  Beantwoorden
 21. Annelies
  7 mei 2019

  Hier ook 2 jongens! Nog nooit naar Bellewaerde geweest,dus dit is een leuke kans!

  Beantwoorden
 22. Liesbet R
  7 mei 2019

  Ik doe heel graag mee! Ik ben niet zo’n waaghals, maar voor mijn kinderen zal ik mij wel eens opofferen. Alleen maar om te voorkomen dat ze ook nergens in durven zoals ik vroeger.

  Beantwoorden
 23. Lindsy Van Espen
  7 mei 2019

  Gezien met grote kinderen snel overal in mochten, heb ik daredevils tot en met, incl mezelf! Yes, we want!

  Beantwoorden
 24. Ellen
  7 mei 2019

  Ik waag ook graag mijn kans!
  Gezinnetje van drie hier, dus de rugzakbomma en -bompa kunnen dan ook gratis mee 🙂

  Beantwoorden
 25. Evelyn Courtens
  8 mei 2019

  Wij hebben de kick-of van het seizoen gemist, misschien kunnen we dit met deze tickets goedmaken? Na 7 jaar Plopsaland zou Bellewaerde een toppertje kunnen zijn!

  Beantwoorden
 26. Lien
  8 mei 2019

  Ooh Bellewaerde, dat zou tof zijn! Al is het maar uit nostalgie, ik ben daar vroeger nog op schoolreis geweest.

  Beantwoorden
 27. Pieter
  8 mei 2019

  Throwback naar die keer dat mijn zus ‘belwaarde 20 euro meebrengen’ in haar agenda noteerde in plaats van Bellewaerde ? ze had niet door dat het over de nakende schoolreis ging! Als je nog maar pas, na lang zagen, een gsm hebt gekregen kan dat gebeuren natuurlijk.

  Beantwoorden
 28. Tine Rombouts
  9 mei 2019

  Met een dochter die op 19/5 haar 1ste communie doet, zou dit een heel mooi ‘extraatje’ zijn… Ik waag dus ook mijn kans voor die tickets voor Bellewaerde! ?

  Beantwoorden
 29. Kdr
  9 mei 2019

  Is al sinds mijn eigen kindertijd geleden dat ik daar was. Ik beloofde mijn metekindje binnenkort eens mee te nemen op uitstap. Een ticket voor 5 naar Bellewaerde zou de ideale gelegenheid om haar samen met neefje en nichtje een superdag te bezorgen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.