fbpx

Elke dag 10 minuten je omgeving verkennen – Doe je mee? #60daystodiscover

#60daystodiscover

Vanaf 1 mei ga ik 60 dagen lang elke dag minstens 10 minuten wandelen. Tenminste dat is de uitdaging. Of ik dat haal, valt nog af te wachten. Doe jij ook mee?

A Backyard Hiker

Deze challenge is er geentje van mezelf. Maar eentje van Peggy. Ik leerde Peggy onlangs virtueel kennen omdat we beide ambassadeur zijn voor AS Adventure. Het klikte direct met haar. Elkaar ook in het echt ontmoeten zal niet zo eenvoudig zijn. Peggy verhuisde enkele jaren geleden naar Zuid-Afrika. Ze noemt zich ‘A Backyard Hiker’. En ja, Zuid-Afrika is dus haar backyard. Hoe tof is dat.

Wie houdt van wandelen, buiten zijn en af en toe stilstaan is bij ‘A Backyard Hiker’ op het goede adres. En laat wandelen, buiten zijn en bewust wat trager leven nu ook net de dingen zijn waar ik blij van word.

#60daystodiscover

Haar uitdaging #60daystodiscover start vanaf 1 mei en je kan je gratis inschrijven via haar blog. Ik verwijs je graag door naar haar website waar alle voordelen van buiten zijn nog eens opgesomd werden. Na de uitdaging kan je eventueel een vrije gift doen. Zo help je Peggy én het wildlife van Zuid-Afrika.

Maar jij bent toch al veel buiten?

Yep, dat is waar. Op een schooldag wandel ik normaal 80 minuten omdat ik de kinderen te voet naar school breng. Maar op een weekenddag kom ik amper aan tienduizend stappen. Daar zal voor mij dan ook de uitdaging zitten. Zeker nu mei gigantisch vol zit met communies, doopsels, babyborrels en verjaardagsfeestjes. Zo zal het soms toch wat improviseren worden om mezelf 10 minuten buitentijd te gunnen.

Dus hup, schop onder je kont en doe mee. Samen gaan we onze eigen achtertuin verkennen. 10 minuutjes per dag. Peanuts toch? Zelfs thuis in België kan die achtertuin tot de verbeelding spreken. Een zebra zullen we hier niet tegenkomen, maar met een eekhoorntje zou ik al heel blij zijn.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: