fbpx

Doe eens een woordzoeker cadeau + Edinburgh tips gevraagd

Midden in de zomer werd mijn mama 60 jaar en daar hoort een leuk cadeau bij. Het werd uiteindelijk een woordzoeker.

Wat geef je iemand die 60 jaar wordt? Er was geen enkel materieel cadeau dat ik kon bedenken waar ik mijn mama echt een plezier mee kon doen. Ik gooide het dus over een andere boeg en begon na te denken over dingen waar er een tekort aan was.

Tijd samen, bleek het antwoord. Onze mama/dochter dagen zijn in de 8 jaar dat ik moeder ben op 1 hand te tellen. Het werd tijd om daar verandering in te brengen, dus gaf ik haar tijd samen cadeau. En mezelf ook, haha. Altijd handig als je zelf ook plezier kan beleven aan je cadeau.

Maak eens een woordzoeker

Ik tikte in google de trefwoorden ‘citytrip’ en ‘natuur’ in en kwam bij Edinburgh uit. Ideaal want we zijn er allebei nog niet geweest. Vlucht en hotel werden geboekt en ik kocht een reisgids zodat ik toch iets kon inpakken en afgeven.doe eens een woordzoeker cadeau

Maar een reisgids uitpakken leek me toch wel wat povertjes en dus besloot ik de spanning wat op te bouwen en stak er een woordzoeker bij.
Dat kan je heel gemakkelijk gratis zelf maken via deze website.
Ik gaf allerlei woorden in die te maken hadden met de reis, zonder al te veel te verklappen natuurlijk. De spanning moest er tot op de laatste moment in blijven.

Wanneer ze alle woorden gevonden had, kon ze met de overgebleven letters een zin maken. De zin, die de spanning wegnam en alles onthulde: ‘Ik neem je mee naar Edinburgh in oktober onder ons twee.’

Naar Edinburgh

edinburgh carlton hillBinnen een paar weken zal ik dus Edinburgh verkennen met mijn mama. Een weekend lang in een voor ons nog onbekende stad. Een reisgids hebben we, maar daar staat zoveel in dat we toch keuzes moeten maken. Ik roep dan ook heel graag je hulp in. Ben jij er al geweest? Laat ons dan zeker weten wat we niet mogen missen, waar de lekkere adresjes zijn en waar we kunnen shoppen.

Mijn mama en ik danken je.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

4 Reacties

 1. Tamara
  28 september 2017

  Super om een cadeau zo “in te pakken”! Die moet ik onthouden!

  en geniet van jullie tijd samen daar!

  Beantwoorden
 2. Eilish
  28 september 2017

  Als tip zou ik eerst al willen benadrukken om warme kleren in te pakken. Zelfs begin september kan het al vriezen in Schotland (meegemaakt op huwelijksreis)
  Het onderstaande zou ik zelf wel eens willen zien (en kan handig zijn mocht het weer te slecht zijn)
  https://www.tiqets.com/nl/edinburgh-c21/de-royal-yacht-britannia-fast-track-toegang-audiogids-p974618?partner=cityspotters

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   29 september 2017

   Dat lijkt me een strak plan, die warme kleren.

   Beantwoorden
 3. saskia
  29 september 2017

  Zo tof zeg, zowel de trip als de woordzoeker!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: