fbpx

Een bloemenpluktuin met een hart

bloemenpluktuin baal ellemieke

We gingen langs bij een nieuwe bloemenpluktuin in Baal.  Eentje met een hart.  

Sommige mensen laten een spoor na in je hart.  Ook al ontmoette ze je maar kort.  Elke is zo iemand.  Eveline en ik leerden haar toevallig kennen op onze eerste blogmeet die doorging in Gent.  Zoekende naar carpoolcompangie uit de buurt kwam ze bij ons terecht.  Zelf mocht ze zo ver niet met de auto rijden.

bloemenpluktuin baal ellemieke bloemenpluktuin baal ellemieke   Onze blind date ging veel te snel voorbij. Haar antwoord op onze nonchalante vraag waarom ze niet met de auto mocht rijden, maakte ons stil.  Haar verhaal is er eentje over leven en dood en het krijgen van een tweede kans.  Een tweede kans die ze met beide handen heeft genomen.  

Haar blog is er dan ook eentje waar ik graag meelees.  Je komt er thuis en haar verhaal doet je stilstaan bij de banaliteit van de rotdag die je zelf achter de rug hebt. De liefde voor mensen en natuur spat er vanaf.  Dat zie je vooral aan haar prachtige bloemenfoto’s. bloemenpluktuin baal ellemieke

Sinds kort maakte ze een droom van haar waar: een bloemenpluktuin waar iedereen zomaar bloemen kan komen plukken en zo een boeketje vrolijkheid en liefde in huis kan halen.  Bovendien ligt die tuin nog eens in mijn eigen dorp Baal.  Handig!

Gisteren kwam eindelijk het zonnetje piepen en gingen we ons eigen boeket plukken.

We bleven er een uurtje en kwamen heerlijk uitgerust terug thuis. Zalig zen!  Merci Elke x

Wat moet je nog weten:

 • Wie ook een bloemetje wil plukken kan terecht in de Lange Rechtestraat tussen huisnummer 10 en 12 in Baal.
 • Je brengt best een flesje water en een snoeischaar mee: Zo overleven de bloemen zeker de rit naar huis.
 • De foto van Eveline en mij in onze sidebar hiernaast, werd genomen door Elke op de blogmeet.
 • Nieuwsgierig naar alles wat Elke doet?  Je vindt haar op facebook, instagram en haar blog
Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. V-Bijengezoem
  13 augustus 2016

  Uk geniet ook van haar instagram en blog ! Ook proficiat met jullie overstap !

  Beantwoorden
 2. Lobke
  14 augustus 2016

  Wow zo mooi! Eentje om te onthouden!

  Beantwoorden
 3. Joke (The Needle Of Choice)
  14 augustus 2016

  Ziet er een heerlijk plaatsje uit, bij een pracht van een vrouw. Genieten met hoofdletter G!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.