fbpx

Playmobil Panenka Pret! And the winner is…

De Rode Duivels zijn ondertussen aan hun kwartfinale tegen Wales begonnen.  Hopelijk winnen ze.  Hier viel er alvast iemand in de prijzen.  

De onschuldige handjes trokken een winnaar.  Het Playmobil Meeneemvoetbalstadion werd gewonnen door….

 

Nummer 22:winnaar Playmobil Panenka Pret

 

Gefeliciteerd Tinne.  Je mag me een mailtje sturen met je gegevens!

 

En nu ga ik vlug verder supporteren! #tousensemble

Ik ben An, kort en bondig. 38 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 9 en 10 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als fotograaf. #momboss en #mompreneur enal! In mijn zoektocht naar een bewust en eenvoudig leven ontdekte ik duurzaamheid, plantaardig eten en minimalisme.

3 Reacties

 1. liebest
  1 juli 2016

  Het heeft ni mogen baten. ..

  Beantwoorden
 2. TinneV (NaaiSGerief)
  1 juli 2016

  oh, zo leuk zeg! de kinderen gaan blij zijn met het kadootje!!!!!! dankje, ik stuur mijn gegevens naar je door!

  Beantwoorden
 3. stannel78
  2 juli 2016

  oh lap hé… zowel dat ik niet won en dat de Rode Duivels nu al thuis zijn…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: