fbpx

Mijn 10 van 2015

Het nieuwe jaar is ondertussen begonnen, maar toch wil ik nog even stilstaan bij het voorbije jaar. Ik bladerde door alle foto’s op de pc en constateerde dat dit er, door het bloggen, ongelooflijk veel geworden zijn. 2015 was een jaar waarin ik veel leuke en nieuwe dingen mocht beleven.  Een jaar met mooie reizen, nieuwe mensen, oude bekenden maar helaas ook een jaar met een dieptepunt.  

psDSC_0305chamo
foto door Ellemieke

Het eerste blog-event waar Eveline en ik aan deelnamen was dat van #boostyourpositivity.  Een project waar we zomaar in meesprongen zelf nog amper wetende wat bloggen nu precies is.  Het was een fijne ervaring en we leerden een heleboel fijne mensen kennen.  10 2016 2

Skiën: blauwe hemel, prachtige uitzichten en witte toppen.  Ik hoop echt dat de winter ons dit jaar niet links laat liggen.  10 2016 3

Speelgoed uittesten in de tuin op een warme lentedag, schoon vastgelegd door de nonkel met zijn telelens.2015 was jammer genoeg het jaar dat ik ook afscheid moest nemen van mijn geliefde opa. Ik mis hem zo.
10 2016 4

De fabriclaunch van Zonen 09.  Ik leerde er een heleboel toffe madammen kennen.  Ik genoot die dag intens en had vooral pijnlijke voeten toen bleek dat onze tram – na de afterparty – er voortijdig mee ophield.  10 2016 5

De kindjes gaan kamperen met oma en opa in de caravan.  De mama mocht eens op bezoek komen en we gingen met z’n allen naar het kabouterbos op de warmste dag van het jaar.  Helaas was er ook daar geen sprake van verkoeling.10 2016 6

De passage van de Tour in onze buurt.  Dat konden we toch moeilijk laten passeren.10 2016 7

Opwarmen bij mama na een frisse duik in het zwembad. ♥
10 2016 8

Met de hele familie op reis gaan en samen tafelen met champagne.  Meer moet dat voor mij echt niet zijn.
10 2016 9De eerste echte bergtocht met de kindjes: avontuurlijke paadjes, watervalletjes, hutten, geiten en mooie uitzichten.  Ze stapten 8 km en overwonnen 500 hoogtemeters.  Niet slecht voor een 6 en een 4-jarige. meter collage

Twee keer kreeg ik dit jaar de vraag of ik meter wilde zijn.  De eerste keer ergens in augustus, de tweede keer op de laatste dag van het jaar. Zo speciaal en emotioneel. Ik zei dus twee keer ja, voor het geval je moest twijfelen. Het tweede metekindje wordt in de zomer verwacht.  Het eerste metekindje kan elk moment geboren worden en oh wat zit ik op hete kolen. 2016 zal al snel beginnen met het mooiste wat er is… nieuw leven ♥

Met een paar mooie reizen, twee nieuwe levens en een huwelijk in de familie ziet mijn 2016 er alvast veelbelovend uit.

Hebben jullie ook al mooie vooruitzichten voor het nieuwe jaar?

 

 

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

21 Reacties

 1. jochapeau
  2 januari 2016

  Prachtig !

  Beantwoorden
 2. Saskia_Sazul
  2 januari 2016

  Die champagne-foto is prachtig! Toen ik je instagram-foto vd meter zag, dacht ik dat je meter geworden was maar heb toch ook even gedacht dat je misschien gevraagd was. 😉 Wij hopen in 2016 ons huis te verkopen en daarna snel een ander te vinden zodat we dichter naar een deel vd familie kunnen verhuizen. Spannend!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   3 januari 2016

   Oh wat een leuke vooruitzichten

   Beantwoorden
 3. resaarcle
  2 januari 2016

  Wat een leuke foto’s zijn dat. Mijn mooie vooruitzichten: naar ons verbouwde huis verhuizen!

  Beantwoorden
 4. Liesellove
  2 januari 2016

  Hoera voor dat meterschap! ?

  Beantwoorden
 5. With Love - by Eva
  3 januari 2016

  2015 was het jaar dat ik jou leerde kennen, ik hoop dus vooral op nog meer naaidates in 2016 ☺

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   3 januari 2016

   Daar moet je niet op hopen, dat doen we toch gewoon 🙂

   Beantwoorden
 6. barbara
  3 januari 2016

  Dat was idd duidelijk een mooi jaar, buiten dat ene pijnlijke hoofdstuk dan… 2016 zal dat ongetwijfeld evenaren! Hier staan er ook heel wat dingen te gebeuren. We gaan met ons gezinnetje naar het buitenland verhuizen (Engeland of Amerika) dit voorjaar, en er zullen enkele baby’s geboren worden rondom mij. Ook een trouw staat mogelijks op het programma… Het wordt hier een jaar met veel vraagtekens, maar veelbelovend is ht wel 🙂

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   3 januari 2016

   Superspannend. Zo maar even naar het buitenland verhuizen.

   Beantwoorden
  2. Elke
   4 januari 2016

   Ooh, wij plannen ook een verhuis naar het buitenland! In maart verhuizen we met onze twee zoontjes naar Londen…

   Beantwoorden
 7. Seija
  3 januari 2016

  Een jaaroverzicht samengevat in mooie foto’s. En twee keer meter worden in 2016….. wauw!!!!

  Beantwoorden
 8. Saskia
  3 januari 2016

  Prachtig jaar! Leuk jullie blog te leren kennen. Jullie kenner er wat van!
  En benieuwd naar veel moois in 2016!

  Beantwoorden
 9. gerhildemaakt
  3 januari 2016

  Wauw, twee keer meter op één jaar tijd, proficiat! Alle goeds voor 2016!

  Beantwoorden
 10. Sarah
  3 januari 2016

  Knappe prestatie, die bergwandeling!
  Mooie fotoreeks. Ik ben er zeker van dat 2016 nog meer moois zal brengen.

  Beantwoorden
 11. Tam Tam
  3 januari 2016

  Prachtige foto’s! Wel grappig dat mijn kinderen ook op je foto van de Tour staan (wij stonden aan de overkant bij het reclamebord :-D)

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   3 januari 2016

   Hoe geweldig toevallig is dit 🙂 🙂 Van de kilometers mensen net ook op die plaats!!!

   Beantwoorden
 12. MamC
  3 januari 2016

  Een dikke proficiat aan de toekomstige meter! Wat boffen die kleintjes.

  Beantwoorden
 13. hanne
  3 januari 2016

  Mooimooi, en ik wens je dit alles maal tien voor 2016!
  Mijn goede voornemens: minder chaotisch zijn en iets actiever bloggen, zodat ik al die leuke mensen ook een keertje leer kennen.

  Beantwoorden
 14. Davina
  3 januari 2016

  Dat was een mooi jaar voor jou! x

  Beantwoorden
 15. cindy @ ateliergeorgette
  3 januari 2016

  supermooie foto’s van 2015, ik wens je een minstens even mooi 2016!

  Beantwoorden
 16. Mieke
  4 januari 2016

  Mooi jaaroverzicht. Dat 2016 minstens even mooi mag worden!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: