fbpx

Nononsonsmoms’ birthday give away: sewing edition

Eveline opende zaterdag met een spetterende give away waar je nog steeds aan kan deelnemen trouwens.  Vandaag is het mijnen toer.

Omdat ik diegene ben van ons twee met een adoratie voor het stikmachien en omdat ik weet dat er een heleboel van onze lezers deze adoratie met mij delen, is het tijd voor de Nononsonsmoms’ birthday give away: sewing edition.

Zoals je van Nononsonsmoms kan verwachten, is het voor moeders en hun zonen.

Wat valt er te winnen?

Hoofdprijs:

1 jaar give away sewing edition coll met logoTe winnen via onze blog.

Zilver en brons:

Te winnen via Instagram en Facebook.DSC_0142_edited-1

Hoe maak je kans?

Hoofdprijs:

 1. Volg Nononsonsmoms.
 2. Like de facebookpagina’s van onze sponsors: Zonen 09EllepulsPiekeWieke
 3. Laat een reactie onder dit blogbericht achter waarin je vertelt welk zonennaaisel er nog op jouw naaiplanning staat.
 4. Deelnemen kan tot en met dinsdag 8 december 2015.

We kunnen enkel deelnemers met een verzendadres in België aanvaarden voor de hoofdprijs.

Zilver en brons:

 1. Check onze Instagram of Facebook voor meer informatie over de voorwaarden.
 2. Deelnemen kan tot en met woensdag 9 december 2015

Gewonnen?

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 10 december 2015.

 • Voor de hoofdprijs gebeurt dat hier.
 • Voor zilver en brons via Instagram en Facebook.

Wanneer een winnaar na een week niet reageert, behouden we ons het recht om een andere winnaar te kiezen.

Veel succes!

 

 

 

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

128 Reacties

 1. Kimmy Lootens
  1 december 2015

  Bij deze gooi ik me graag in de strijd! ? Zou perfect zijn voor een hele reeks eindejaarscadeaus die hier op stapel (vrij letterlijk) staan zoals daar zijn 2 rokjes en 2 handtassen voor de zussen.

  Beantwoorden
 2. Ik waag mijn kans ? mooi prijzenpakket! Zoon Lars heb ik nog niet in mijn bezit. Na het zien van jouw prachtig exemplaar kriebelt het hier ook om er mij aan te wagen ☺

  Beantwoorden
 3. Laura
  1 december 2015

  Ooo, wat een heerlijke prijzen voor een jongensmama 🙂 .
  Hier staan nog zoveel zonenprojectjes op de planning, het merendeel zijn Zonen09-patroontjes maar er zit bijvoorbeeld ook een Mini-Hudson Pants tussen. Indien ik de Bethouia zou winnen, komt dat bovenaan het lijstje (de oudste zoon zit nu al in een 134) dus dat zou perfect uitkomen.
  Nog eens een dikke proficiat met je blogverjaardag!

  Beantwoorden
  1. Laura
   1 december 2015

   Hihi, dat komt ervan als je snel wil zijn! *Bethioua*

   Beantwoorden
 4. Katja Klarenbeek
  1 december 2015

  Wauw wat een super leuke give away! Bij staat theo van zonen09 nog hoog op het verlanglijstje! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag!

  Beantwoorden
 5. hanne
  1 december 2015

  Geen zonen in huis, maar wel twee petekindjes. En op mijn kerst-to-do-lijstje staat twee maal de Wolf van Zonen09. Dus stofjes zouden zeer welkom zijn. (en de rest ook)

  Beantwoorden
 6. Wikkelgatjes
  1 december 2015

  Wat een leuke prijzen! Ik ben van plan om mij binnenkort eens aan een Ole te wagen… De stof lag hier klaar maar uiteindelijk maakte ik ze op aan een Charlie. Nu mijn zoontje eindelijk in een maatje 92 past (meestal toch) kunnen die zonen 09-patroontjes hier uit de kast komen!!

  Beantwoorden
 7. Ann Melis
  1 december 2015

  Bij mij staat er al even een Olé op de planning voor mijn zoon, nu nog de ideale stof vinden 😉

  Beantwoorden
 8. Sylvia
  1 december 2015

  Hip hip hoera! Ik ga voor de wolf, dat patroon ontbreek ik nog en zal ongetwijfeld om topper worden voor de zoon om heel de kerstvakantie in rond te lopen.

  Beantwoorden
 9. jochapeau
  1 december 2015

  Ooh, ik kocht het tienerpatroon van Bethioua gisteren na de blogpost van Sarah, ik zie het al helemaal zitten om er ook eens eentje te maken ! En wie weet …. kan ik dan hier ook eens gaan twinnen met de zonen (als ik win natuurlijk !) 🙂

  Beantwoorden
 10. Els
  1 december 2015

  Gelukkige verjaardag!! Graag doe ik mee voor de prijs. Ik heb een dochter die spijtig genoeg nog te klein is om Zonen09-creaties voor te naaien…er staat dus nog veel op de planning en ik denk dat ik zou starten met de Ole omdat die zooooo mooi is!

  Beantwoorden
 11. Zoë
  1 december 2015

  Jaaaaa, ik doe mee. Momenteel in hemdjesmodus, er ligt er 1 geknipt klaar.

  Beantwoorden
 12. sop.hie.s
  1 december 2015

  Geen zonen in huis, maar zoveel zoontjes in mijn omgeving die ook iets handgemaakts verdienen. (En ik heb me ook laten vertellen dat de patronen best gemakkelijk aan te passen zijn voor meisjes ;-))
  Ik waag dus ook graag mijn kans. Ik heb al een aantal zonen 09 patronen op mijn Kerstlijstje staan, maar de Ole staat daar nog niet bij.

  Ik zit niet op Facebook, maar volg jullie allemaal wel via bloglovin en/of Instagram. Ik hoop dat dat ook geldig is in de plaats van een FB like?

  Beantwoorden
 13. fiekefatjerietjes
  1 december 2015

  Zo’n leuke give-away! Hier geen zoon, maar wel een superfantastisch metekind. Onlangs maakte mijn tante een Theo-hemdje voor haar kleinzoon en ik vond dat zó geweldig dat ik dacht: ooit, ooit ga ik dat ook proberen. Misschien (oké: hoogstwaarschijnlijk) met wat hulp van een vriendin! Ik heb nog een dik jaar om te oefenen, mijn metekindje is nog maar 7 maand… Dat moet wel lukken dus!

  Beantwoorden
 14. Els M
  1 december 2015

  Wat een prijzenpakket!!! Ik doe uiteraard graag mee. Zelf geen zoon, maar al wel een heleboel lieve neefjes. En eigenlijk… de nichtjes en ikzelf zouden hier ook héél blij mee zijn.

  Beantwoorden
 15. Davina
  1 december 2015

  Er staan er hier nog heel veel op de planning! Maar de concreetste zal dan de retrosalopet zijn van de blog van Justina Maria Louisa. Omdat dat maar tot maatje 74/80 gaat en mijn kleine man daar niet meer zó lang in zal passen. En als hij dan een beetje groter wordt, kan ik aan de zonen09 patronen beginnen 🙂

  Beantwoorden
 16. Marjolein
  1 december 2015

  Oj wat een leuke prijzen. Zou ik toch mee mogen doen, als ik de extra verzendkosten naar Nederland zelf betaal als ik win? Dat zou ik leuk vinden 🙂

  Beantwoorden
 17. An Van Gestel
  1 december 2015

  Allereerst proficiat met jullie blogverjaardag, het is altijd leuk lezen bij jullie wat betreft de verhalen van jullie zonen en natuurlijk ook de mooie maaksels. Ik ben nog volop bezig om toch nog iets gemaakt te krijgen tegen de feestdagen voor mijn zoontje. Ik hoop een Cisse ofwel zijn cadeau verder afwerken: een nieuwe boekentas aangezien hij nog maar net gestart is met school en dit een projectje is waar ik niet goed durf aan beginnen. We wagen graag ons kans, wie weet winnen we wel iets

  Beantwoorden
 18. Freya Keirsmaekers
  1 december 2015

  Proficiat me jullie blogverjaardag!! Graag wil ik mij eens wagen aan de theo en de Lars!

  Beantwoorden
 19. Annemie Van Eyndhoven
  1 december 2015

  Ik ben zelf mama van 3 zonen en grootmoeder van 1 kleinzoon en 3 kleindochters. Voor de jongens naai ik erg veel shirts, truien, broeken, jassen enz. Voor de meisjes ook rokjes en jurkjes natuurlijk. Op dit moment ben ik bezig met een Ole en een Charlene. Ook de stof voor een nieuwe tas met bijpassende ritszakjes ligt geknipt klaar.
  Dikke verjaardagsknuffel!

  Beantwoorden
 20. Saskia_Sazul
  1 december 2015

  Wat er nog allemaal voor zonendingen op mijn to-sew lijstje staan? Waar moet ik beginnen?!? Een (kerst)Theo met lange mouwen (al vrees ik dat dat dit jaar niet meer gaat lukken door een gebroken pols), Billies, veel Billies, Wolf, een Cisse, een Omni Tempore trui, daltonbroekjes en babyleggings om zomaar wat te vermelden. ?

  Beantwoorden
 21. Mie Katoentje
  1 december 2015

  Wat een spetterende prijzen! De volgende zonennaaisels hier zullen indianenkostuums voor onder de kerstboom zijn. Er staan nog dierenshirts en een eifeltorenshirt op de planning, ook voor onder de kerstboom. Een ruimtetrui kan er altijd nog bij, dus ik waag graag mijn kans!

  Beantwoorden
 22. Margriet
  1 december 2015

  gelukkige verjaardag!!!
  Het eerste op mijn planning voor mijn 2 kadees is een pleisosaurus uit fleece van wel 1,50m. Ik hoop dat hij onder de kerstboom zal passen 😉
  Supermooie prijzen…sapnnend…

  Beantwoorden
 23. fenna mossel
  1 december 2015

  Ik zou nog graag de wolf maken

  Beantwoorden
 24. All Set
  1 december 2015

  Gefeliciteerd! Leuke give away zeg! Ik doe graag mee… Cisse staat nog op het verlanglijstje…

  Beantwoorden
 25. inspinration
  1 december 2015

  Schitterende prijs en hopelijk ding ik wel mee als Nederlandse als ik de verzendkosten zelf bekostig :). Bij mij ligt de volg hier geplakt klaar en gaat er dus zeker nog komen, die cape zal mijn zoons hart direct stelen, dus ik heb er nog geen plaatjes van laten zien.

  Beantwoorden
  1. inspinration
   1 december 2015

   Okay, dat zijn te veel typefouten in 1 woord, WOLF ligt hier dus klaar 😉

   Beantwoorden
 26. Sofie Meerschaege
  1 december 2015

  Wow! Van een mega give away gesproken! Hoera voor zonen dus! Voor mijn zoon staat de Lars op de planning, ik heb alleen nog een beetje drempelvrees…
  En die Bethioua is echt zo een leuk patroon! Ik duim! 🙂

  Beantwoorden
 27. mamAn3
  1 december 2015

  Ik wil heel graag mee doen 🙂 Ik heb wel geen zonen maar een stoere dochter waar ik graag de Lars-jas voor zou maken…

  Beantwoorden
 28. Saskia
  1 december 2015

  Ja, ja, als we kunnen winnen ben ik er ook wel graag bij! Een papieren versie van een zonen-09, al was het maar om er mee op de kast te pronken. Spannend!

  Beantwoorden
 29. Patricia
  1 december 2015

  Schitterende prijzen, An!
  Wat op mijn lijstje staat? Op nummer 1 de ‘Leather Sweater’ voor elk van mijn twee bengels. Dat patroon heb ik direct gekocht toen ik het op de Libelle Winterfair zag liggen… eindelijk! Ook de Billie wil ik eens proberen, dat lijkt me een super t-shirt patroon met tientallen mogelijkheden.

  Beantwoorden
 30. Joke Van Dorst
  1 december 2015

  Wat een leuke prijzen! Ik heb pas Wolf en Billie gekocht, maar er zijn nog leuke patroontjes van Zonen 09 🙂 De leuke stof van bij PiekeWieke heb ik ook al vaak “gekocht” maar dan uiteindelijk niet; het hele pakket is echt superleuk! Ik doe graag mee aan de wedstrijd!

  Beantwoorden
 31. biekp
  1 december 2015

  Mijn oudste monster groeit zo snel dat er hier nog een pyjama op ’t naaiprogramma staat. Een extra sweater kan daarbij ook geen kwaad! Proficiat met jullie verjaardag, blogcollega’s!

  Beantwoorden
 32. saskia
  1 december 2015

  Wat leuk! Voor mijn zoontje staat er nog een lewis hoodie (lmv) en een theo voor de feestdagen op de planning 🙂

  Beantwoorden
 33. Blanche
  1 december 2015

  Wat een prijzenpakket! Voor de jongens heb ik een sweater (leather sweater) op de planning staan.

  Beantwoorden
 34. lunatiek
  1 december 2015

  Oh, wat een geweldige prijs!! Ongelooflijk! Hiervoor wil ik zeker een kansje wagen!

  Er staan nog heel wat naaisels voor Mr. Gielemans op de planning, want hij groeit als kool, dus de broekjes, hoodies, longsleeves en hemdjes moeten regelmatig aangevuld worden. Maar sinds ik jouw en andere Lars-jasjes heb gezien begint het toch serieus te kriebelen om ook een poging te wagen… maar ik heb er ook wat schrik voor…

  Beantwoorden
 35. Kim
  1 december 2015

  Oh! Ik ben fan van de ruimtestof maar probeer mijn stofaankopen te beperken, dit zou dus ideaal zijn!

  Op het naailijstje staan vijf Billies met lange mouwen (3 als cadeau en 2 voor ons eigen kindjes), hopelijk lukt het mij om ze tijdig onder de kerstboom te leggen! In 2016 wil ik me aan een Lars wagen!

  Beantwoorden
 36. Delphine
  1 december 2015

  zonen heb ik niet maar ik plan binnenkort de wolf te maken voor de twee zoontjes van vrienden, zo’n pyjama met cape daar zullen ze hopelijk blij mee zijn als geschenkje

  Beantwoorden
 37. Jessie
  1 december 2015

  Hip hip hoera aan de jarigen… ?? Ik doe ook graag mee… Zonenproject bijna afgewerkt in opdracht van die goede heilige man: een echte superman/ batman cape… Die man gaat zondag scoren… To sew lijst ( zeker na volle zakken op stoffenspektakel ?? en een lege beurs..?.) tegen carnaval 2 echte ridders creëren… ?Wordt vervolgd…

  Beantwoorden
 38. astrid
  1 december 2015

  We wagen graag onze kans ! Als zonen mama zijn we blij met de inspiratie die jullie delen. Op de planning staat Billie in t meervoud wegens groeischeut bij de oudste 🙂

  Beantwoorden
 39. Miss Wobie
  1 december 2015

  Coool, feest voor de jarigen! woop woop!
  Zonenprojecten, wel, ik heb er wel duizend en één in mijn hoofd maar de tijd ontbreekt me eventjes. Ik zou dolgraag eens een Ole met een rits maken, een gezellige jogingbroek voor thuis voor de kleinste, een leatrhersweater met het heerlijke zachte zebrastofje voor de oudste, …Misschien kan dat mooie stofje van PiekeWieke wel gebruikt worden voor iets van mijn plannen 🙂

  Beantwoorden
 40. 128
  1 december 2015

  Zo leuk! Hier nog zo veel zonen naaisels op de lijst. Eerst een paar Billies. En met zoon 2 in aantocht gaat die lijst niet meteen afgehandeld zijn.

  Beantwoorden
 41. Liesje knutselt
  1 december 2015

  Proficiat met jullie verjaardag. Het lijkt alsof jullie er al veel langer mee bezig zijn, als ik zie wat jullie bloggen op 1 jaar bereikt hebben. Momenteel staat er een Kerstmis twinning project op het programma voor papa en zoon. Ik dacht eer st een kersttijd te breien voor beide heren met een kabouter waar de baard uit komt, maar bedacht op tijd dat ik niet goed genoeg kan breien, hahaha, oef

  Beantwoorden
 42. eva moereels
  1 december 2015

  hey, wat een leuke verjaardag actie! ik heb net kersverse stofjes gekocht om voor mijn twee jongens een billie te maken maar ik had je foto al gezien en ik zou het zalig vinden om voor mezelf en de jongens een bethioua pull te maken, dus ik zou heel graag die patronen winnen, maar de andere prijzen zeker even top!

  Beantwoorden
 43. Spanhove Ellen
  1 december 2015

  Hier een zoontje in huis en die staat super met de zonen 09 patronen. Ik heb ze allemaal behalve de Bas. Charlie en Jacob dateren nog uit het Van Katoen tijdperk en het prille begin van de zo(o)ndagen. Dus die heb ik nog niet in een fancy uitvoering zoals de pathttps://nononsonsmoms.wordpress.com/2015/12/01/nononsonsmoms-birthday-give-away-sewing-edition/?replytocom=1734#respondroontjes er nu uitzien. De Bethioua Kids staat zeker op mijn planning. Want moeder en zoon die matchen is gewoonweg super

  Beantwoorden
 44. Spanhove Ellen
  1 december 2015

  Hier een zoontje in huis en die staat super met de zonen 09 patronen. Ik heb ze allemaal behalve de Bas. Charlie en Jacob dateren nog uit het Van Katoen tijdperk en het prille begin van de zo(o)ndagen. Dus die heb ik nog niet in een fancy uitvoering zoals de patroontjes er nu uitzien. De Bethioua Kids staat zeker op mijn planning. Want moeder en zoon die matchen is gewoonweg super

  Beantwoorden
 45. Veerle
  1 december 2015

  Ik doe heel graag mee! Wat op mijn zonennaailijstje staat is een outfit maken voor zijn lentefeest 🙂

  Beantwoorden
 46. Gemma
  1 december 2015

  Superleuke give-away.
  Ambitieuze plannen hier: een trui met rits en een nette broek. En een aantal billies met diertjes.

  Beantwoorden
 47. Olapola
  1 december 2015

  Ik ben mama van een hevig kereltje van 10 maanden. Er liggen hier al enkele weken geknipte broekjes klaar alleen is ons klein ventje niet zo’n geweldige slaper waardoor het niet evident is om tijd te vinden. Misschien is deze wedstrijd het perfecte excuus om mij terug in gang te krijgen en een beetje ‘me-time’ te creëren? 🙂 Ik doe alvast mee. Oh ja zo een billie-truitje of tien zie ik ook wel zitten…We moeten ambitieus blijven he 😉

  Beantwoorden
 48. Liesbet R
  1 december 2015

  Ik zou graag eens een Lars jas maken!

  Beantwoorden
 49. Rowan Eykens
  1 december 2015

  De Wolf heb ik nog niet, maar de zoon heeft die al wel besteld, mét cape om lekker onder te kruipen in de zetel. De Charlie voor hem staat voor komende week op de planning, momenteel ben ik bezig voor oudste zoon aan de Marvin jogging uit de LMV.
  Maar als ik de Wolf zou winnen, zouden hier een aantal kinderen én hun moeder superblij zijn!

  Beantwoorden
 50. majella
  1 december 2015

  Awel, dat is nogal een giveaway zeg!
  Ik zou een ole maken want die heb ik nog niet in Mijn bezit… wordt dus dringend tijd!
  Succes en geniet v alle positieve reacties

  Beantwoorden
 51. Ellen
  1 december 2015

  Wauw! Fijne give-away!
  Op de planning staat hier een schoolrugzakje (moet er dringend aan beginnen want zoonlief start na de kerstvakantie in het instapklasje!), handschoentjes en ik wil me binnenkort ook eens wagen aan mijn allereerste echte kledingstuk: een hemdje… Veel plannen, weinig tijd helaas! 🙂

  Beantwoorden
  1. De cock
   1 december 2015

   WoW, fijne actie! Misschien geeft dit de doorslag om eindelijk eens aan de Theo of de ole mét rits te beginnen! Mijn zoontje zit er al lang op te wachten en snapt niet waarom ik maar steeds met rokjes afkom☺️. ( voor de dochter, welteverstaan)

   Beantwoorden
  2. Heidi
   2 december 2015

   Wat een super toffe giveaway! Gefeliciteerd met je blog!!! Hier nog een glitter leather sweater voor mezelf en ook eenje voor mijn zoon want de zussen hebben er net een gekregen; ) Nog op zoek naar inspiratie voor een feestjurk! Gr.

   Beantwoorden
 52. mieke fockaert
  1 december 2015

  Super give away! Het patroon dat ik nog mis en dus ook op mijn verlanglijstje staat is het supercoole wolfpatroon van zonen 09. Onze jongens zouden er blij mee zijn :-). Proficiat!!! Grtjs Mieke Fockaert

  Beantwoorden
 53. wendy
  1 december 2015

  Happy birthday! Wat een toffe give-away. Mijn volgend projectje voor mijn kapoen is een ole met rits in een giraffenstofje 🙂 Al zou ik ook wel zo een coole bethioua samen met mijn zoontje willen 🙂

  Beantwoorden
 54. Silke
  1 december 2015

  Hier staan nog een aantal Jacob broekjes voor mijn 3 zonen op het programma en ook een meisjesversie voor mijn dochter 🙂
  Dat mag ook eens hè

  Beantwoorden
 55. Lies
  1 december 2015

  Ik stel me kandidaat voor een zonen 09 om een dochterversie van te maken 🙂

  Beantwoorden
 56. koekjehaakjemaakje
  1 december 2015

  Nogmaals hartelijk gefeliciteerd met de blogverjaardag ! Naaien is voor mij de ultieme ontspanning. Als ik niet kan inslapen dan denk ik aan wat ik nog allemaal wil maken en daar komen dan ontspannende dromen van . Op mijn plan staat nog de Charlie.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  htt://koekjehaakjemaakje.com

  Beantwoorden
 57. De Luyck Hilde
  1 december 2015

  Hoe leuk die give away! Ik ga me aan de Charlie van zonen 09 nog wagen voor mijn kleinzoon van vier.

  Beantwoorden
 58. Kristien Grijp
  1 december 2015

  Proficiat met jullie verjaardag!! Ik ben een trouwe bloglezer. Het Wolf patroon, daar zou ik wel wat kunnen doen!

  Beantwoorden
 59. Kyra
  1 december 2015

  Proficiat!! Ik maak een advtee van sofilantjes in minion stof voor de oudste (5j) en een bethouia mini die vandaag in mijn mail box zat ? voor de jongste (2j) en heel stiekem ook bezig aan een set van 3 truien voor manlief en de 2 zoontjes in dezelfde stofjes maar die komen onder de kerstboom dus shhhht… Nog niet doorvertellen?

  Groetjes kyra

  Beantwoorden
 60. Joke
  1 december 2015

  Hele toffe give-away!!
  Hier staat nog heel wat op de planning want met 4 zonen is er altijd wel iets om te maken. Tegen de feestdagen zou ik voor mijn 4 jongens nog 2 theo’s en 2 charlie’s willen maken in de mooie stofjes die ik kocht bij Piekewieke.

  Beantwoorden
 61. stannel78
  1 december 2015

  Na je eerste blogpost met de Bethioua kocht ik hem direct. De kidsversie staat zeker op het programma, maar die cape van de WOLF van zonen09 staat bovenaan Stan zijn lijstje! Ik doe graag mee!!

  Beantwoorden
 62. Karla
  1 december 2015

  WOW! al 1 jaar!!! en WOW wat een fantastische give-away!!!
  Gisteren dacht ik nog dat ik de Bethioua eens dringend moest laten zien aan mijn zoontje 😉 Hij wacht ook al lang op zijn nieuw boekentasje en zijn Lars. Maar eerst moet ik zijn broeken nog repareren, ouch!

  Beantwoorden
 63. Noëmi
  1 december 2015

  Hip hip hoera moms! Met veel schaamte moet ik toegeven dat mijn zoontje een beetje wordt verwaarloosd op naai-vlak. Ik heb al enkele dingetjes gemaakt voor mijn dochters en nog maar 2 hemdjes voor onze Lander. Wat staat er zeker nog op mijn lijstje Ole met rits en ook een Theo behoort tot één van mijn favorieten. Los daarvan ook nog een grote fan van het Wolf patroon. ZO moeilijk om te kiezen!

  Beantwoorden
 64. Ellen Naait
  1 december 2015

  Wat een superprijs!!! Die wil ik graag winnen!
  Welke zonen-naaisels er nog op mijn planning staan? Ik heb er net een hele hoop afgewerkt! Maar…, Ik had ook graag de wolf eens geprobeerd!

  Beantwoorden
 65. Linsey Weyen
  1 december 2015

  Leuke give-away!!! ik doe graag mee!!
  hier staan nog op het lijstje : Charlie, Theo en de Jacob broek 🙂

  Beantwoorden
 66. Iris Schepers
  1 december 2015

  Proficiat met jullie blogverjaardag ! Hier staan nog veel dingen op de planning, zeker binnenkort een Ole en een Wolf. De patronen liggen hier al een tijdje, nu nog de tijd vinden om er iets moois mee te maken!

  Beantwoorden
 67. Nathalie
  1 december 2015

  Super leuke give away!
  Op mijn planning staat afwerken van deel twee en drie vd raglan truien voor mijn 3 zoontjes alsook 3 onsie pyjama’s of wolf pyjama/ superhero pyjamapakjes voor de zonen. Om nog te zwijgen v wat er nog voor mezelf klaarligt… Maar dat blijft meestal nog een beetje langer liggen! ?

  Beantwoorden
 68. mamaloes
  1 december 2015

  Olala! Gefeliciteerd met jullie verJAARdag! Dikke zoenen! Wat een supergiga-giveaway! Op mijn zonenplanning staat nog steeds de lars, ik moet er eindelijk eens werk van maken… Thanks voor de reminder! Graag waag ik m’n kansje, ook voor de gouden plak ;o) Alvast een superdikke merci voor de kans!

  Beantwoorden
 69. Stephanie
  1 december 2015

  Wat leuk zeg! Hier op de planning een lekkere fleece trui! Ik wacht in spanning af ?

  Beantwoorden
 70. Joke
  1 december 2015

  Oh! I’m in. Zo geweldig zeg. Zo is verjaren een heel groot feest. Een hele dikke proficiat. En doe zeker zo verder, ik kom hier heel graag lezen!
  Het zonennaaisel waar ik momenteel mee bezig ben: ondergoed voor de jongste zoon. Boxers en hemdjes. Maar ik heb ook nog zin in de Chillax broek uit Ottobre. Die staat ook nog hoog op mijn naaiplanning.

  Beantwoorden
 71. Herlinde Snauwaert
  1 december 2015

  Voor onze mini-zoon staat het Theo hemdje op de planning om zijn kerst outfit te vervolledigen. Patroontje wel nog een maat of twee te verkleinen :-)… Dus werk aan de winkel.

  Beantwoorden
 72. Sabrina
  1 december 2015

  Wat een leuke give-away, zeg. Met 3 zonen in huis staat er nog een heleboel op de planning. Een Theo, een Ole, een Wolf, een Lars, … En niet te vergeten een volledige communie outfit voor de oudste zoon.

  Beantwoorden
 73. Joke
  1 december 2015

  Wat leuk!! Alvast een heel erg gelukkige verjaardag! Momenteel ben ik voor de jongste bezig aan een ‘berenpakje’. De Ole staat nog op de to do voor onze grote ☺️.

  Beantwoorden
 74. TinneV
  1 december 2015

  Wow, wat een weggeefactie!Heel veel plannen hier. Vanboven op de lijst staat de louis hoodie van ki ba doo.

  Beantwoorden
 75. Ann Se
  1 december 2015

  De theo, wolf, ole! Allemaal staan ze nog op mn lijst! Ik ben pas beginnen naaien sinds maart en al helemaal verslaafd. 28/11 ben ik voor de derde keer fiere mama geworden en kan binnenkort terug beginnen naaien 🙂

  Beantwoorden
 76. veronique de wilde
  1 december 2015

  voor de liefste minizoon van de wereld (ja sorry vind dat ik die heb 😉 ) ben ik nu bezig aan een floeren broekje. Heb ook nog juist spons gekocht met raketten op voor een nieuwe trui. Maar wat ik echt deze kerstvakantie wil maken, is zo’n coole jacobbroek! Nog eens proficiat met jullie blogverjaardag en doe vooral zo voort!

  Beantwoorden
 77. Cindy Pieterd
  1 december 2015

  Wauw al een 1ste blog verjaardag! Gefeliciteerd! Mijn zoontje is 5 jaar en ik zou heel graag voor hem de wolf maken van zonen09. Maar dan zodanig aangepast dat ik er een Batman verkleedpak van kan maken, want hij vindt het fantastisch om zich telkens te verkleden.
  Hopelijk bloggen jullie nog heel lang!
  Facebook: Cindy Pieters
  Instagram: cekepieke
  Woonplaats: duffel

  Beantwoorden
 78. Jozefien
  1 december 2015

  Hier staat nog veel te veel op de planning. Maar de goesting, die is er nu wel om nog eens een Theo te naaien. Met kerst in het vooruitzicht…

  Beantwoorden
 79. Els Verhaeghe
  1 december 2015

  Tja, wat staat er nog allemaal op het lijstje?… Wat niet zou ik zeggen…. De zoon heeft dringend nieuwe broeken nodig dankzij een ferme groeispurt de laatste maanden, maar daar horen natuurlijk billies bij in allerlei varianten. De Charlie wil ik ook eens proberen. Het ole stofje ligt klaar, maar zoekt nog tijd….
  Duizenden plannen dus!

  Beantwoorden
 80. Karen_Magnifieka
  2 december 2015

  Wat een leuke give-away! Ik waag graag mijn kans! Hier ligt een Wolf geknipt klaar, daar zet ik me dit weekend aan, denk ik!

  Beantwoorden
 81. Van Keirsbulck Jennifer
  2 december 2015

  Waaw!! Ik tik zo uit de losse pols heel vaak MIJN blogs in de zoekmachine… waaronder steevast ook NONONSONSMOMS! Waarom ik heel graag zou winnen!? Omdat dit een fantastisch give away pakket is toch?! Ik ben fan van raglan! Heb zonen09 wolf stiekem op verlanglijstje! En hier vallen sterren, maan en planeten wel in de smaak van little one!
  Daarom dus?!

  Beantwoorden
 82. Monica
  2 december 2015

  Super!!!
  Stoere Lars zou heel graag hebben dat ik hem een Lars maak.
  Voor de rest heel graag nog een beetje tijd voor een leuke Billie en voor de boys samen een matching Bethioua.
  Samen zouden graag nog een nieuwe turnzak ineen knutselen.
  Werk genoeg, tijd misschien een beetje minder!
  Maar plezier en voldoening verzekerd!!!

  Beantwoorden
 83. Val dep
  2 december 2015

  Wat een toffe wedstrijd.
  Graag wil ik nog een cisse naaien en een pim voor mijn kleine stoere jongen….
  Nu maar duimen op een prijsje…
  Valx

  Beantwoorden
 84. S*fie
  2 december 2015

  Eerst hipperdepiep met de verjaardag! Ik kreeg 4 jaar geleden een dochter. Geweldig toch, kleedjes, jurkjes,… helaas draagt het kind enkel broeken en sweaters. Gelukkig begon niet veel daarna Sharon met haar zonen 09. Nadien kreeg ik nog 2 zonen. Eentje die toch af en toe een prinsessenkleed draagt en dan een vers boeleke (allez van drie maand). Alle2 (de jongste heeft nog niet zo’n eigen mening, gelukkig maar) zijn ze zot van het leather sweater patroon van LMV, al zou een ander patroon eens een welgekome afwisseling zijn. Ik ben nu bezig om het jacob patroon aan te passen aan Oscar zijn maten 😉 Dus…daarom zou ik graag winnen 🙂

  Beantwoorden
 85. uniquals
  2 december 2015

  Joepie eindelijk de weg gevonden om een reactie achter te laten bij jou blog . Allereerst een dikke proficiat met jullie verjaardag doe er nog vele jaren bij ? . Met 2 boys in huis staan er heel wat projectjes in de wachtrij maar wat zou het fijn zijn om eindelijk eens een ole te maken die ik dan nog bij jullie zou kunnen winnen ???? dubbele pret gegarandeerd . Groetjes en veel succes met kiezen uit de vele reacties, Tanja

  Beantwoorden
 86. Ann Vergote
  2 december 2015

  Waauw, wat een leuke actie!
  Wat er als zonenprojectje nog op de agenda staat, is een Ole met rits voor onze twee kapoenen. De pasmodelletjes van zonen 09 zijn zo perfect op mijn jongens gemaakt dat ik kledij uit de winkels steeds maar zozo begin te vinden. Sinds kort ben ik ook in het bezit van zoon Lars en deze mag ook wat liefde krijgen en staat dus ook hoog op het to-do lijstje.
  Aangezien we liefde genoeg bezitten, mag er naast onze zonen Wannes en Pepijn en onze pluszonen Ole, Theo, Cisse, Charlie, Lars en Billie gerust nog een zoontje bij.

  Beantwoorden
 87. Marleen Bakker
  2 december 2015

  Yeah! Gefeliciteerd met deze mijlpaal: 1 jarig bestaan van het blog!
  Bij mij ligt de ‘Leather sweater’ klaar voor mijn zoon van bijna 6 jaar. Maar de Ole staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Dus dat wordt duimen!!
  (Ik woon in Nederland, maar de verzendkosten betaal ik met liefde zelf!! 🙂 )

  Beantwoorden
 88. luckymieke.blogspot.be
  2 december 2015

  Yippie!! Hier zaten we op te wachten 🙂 Uiteraard grote fan van al je kadoo’tjes, maar vooral benieuwd naar de Bethioua patronen. Ik moet dringend een stapel truien naaien want mijn oudste groeit de laatste tijd zo hard….

  Beantwoorden
 89. Severine
  2 december 2015

  Ik heb klaar liggen de stevie hoodie uit LMV en voor mijn mannen een kostuumvestje voor de feestdagen

  Beantwoorden
 90. Anja Van Hoof
  2 december 2015

  Waaw, toffe give-away! Een Theo en een Wolf staan al efkes op mijn ditwiliknogheelgraagmaken-lijstje!

  Beantwoorden
 91. Charlotte
  2 december 2015

  Een stiekeme lezer hier! 🙂
  Ik wil voor mijn metekindje de coolste wolf ooit maken. Een of ander vliegend beest of misschien een superheld. Om het feestje compleet te maken mag ie komen logeren en heel het huis overhoop halen met zijn vliegkunsten.

  Beantwoorden
 92. Jolien
  2 december 2015

  Wat ’n leuke blog, net via Pieke Wieke gevonden, zojuist toegevoegd aan m’n lijst!

  Maar zonennaaisel, op dit moment ben ik vooral bezig geweest met “snelle” cadeautjes en kleding heb ik even naar achteren geschoven. Ik plan nog wel ’n dinostaart te maken voor m’n mannen voor in de verkleedkist. 🙂

  Beantwoorden
 93. Miekske Dingens
  2 december 2015

  Wat een leuke actie! Heel graag een kansje, momenteel echter even buiten strijd door een naderende operatie, dus de planning is wat verschoven 🙂

  Beantwoorden
 94. Nathalie
  2 december 2015

  Superleuke give-away! Een Lars staat al even op mijn lijstje. Wolf is er net bijgekomen.

  Beantwoorden
 95. My
  2 december 2015

  Toppatronen en superleuke stofjes, zo’n goede give-away mag ook wel eens in zonenland 🙂 Op mijn planning staat er een hoodie en een eerste poging tot de Domi sweatpants van Sofilantjes. En misschien ook al es polsen wat mijn kleine meneertje wenst voor carnaval…

  Beantwoorden
 96. Nele CROMBEZ
  2 december 2015

  wow, welke zonennaaiselsels er op mijn agenda staan? Afwerken van een hemdje, maken van de jacobbroek en maken van een ole – heel leuke give away

  Beantwoorden
 97. kepenkoo
  2 december 2015

  Mijn volgend project is de Lars-jas met kap! Heb het patroon al overgetekend… spannend!
  Mooie prijzen!

  Beantwoorden
 98. Joke
  2 december 2015

  Ondertussen wat Jacobjes en Leather sweaters aan het maken voor zoonlief. Die kan nog maar even in de broeksmaten 92, dus ik heel erg blij. Een Cisse zou ik nog wel graag hebben voor Berre. Het Bethioua-patroon was me onbekend, maar o wat is ie leuk voor mama’s ook (ik heb dringend nieuwe truien nodig)!

  Beantwoorden
 99. Fien De Ridder
  2 december 2015

  De Theo was hier met veel liefde ontvangen door onze zoon. De Ole en de Billie staan op het verlanglijstje hier. Bedankt voor deze leuke give-away!

  Beantwoorden
 100. Kim
  2 december 2015

  Ik heb me gisteren het Lars en Theo patroon van Zonen09 aangeschaft, omdat ik er al zulke positieve commentaren over gehoord heb. Mijn zoontje is wel nog maar pas 3 maanden, maar ik kan al maar beginnen oefenen 🙂

  Beantwoorden
 101. The Needle Of Choice
  2 december 2015

  Dat zijn prijzen om U tegen te zeggen! Wat een prachtige sponsors hebben jullie verzameld! De pagina’s waren geliked, volgen doen we sowieso!
  Voor de zonen staat hier altijd vanalles op de planning, momenteel een kap van Lars en een Charlie geknipt voor de oudste, evenals een slaapzak voor de jongste. In mijn hoofd zit nog een Leather sweater, een volledige Lars, twee Cisses, …

  Beantwoorden
 102. Made by ilskepilske
  2 december 2015

  Ik heb nog zoveel ideeën om te naaien voor m’n 2 zonen!
  Al hele tijd fan van zonen09, dus theohemd in tricot zou ik ooit eens willen maken!

  Beantwoorden
 103. Katrijn
  2 december 2015

  Wat een super give away! We wagen een kans!
  Ik maakte al heel wat zoon(enkelvoud)maaksels! De Lars staat nog op men to do lijst, maar het wordt altijd maar uitgesteld wegens grote schrik! Grote schrik om te falen! Ik zag hier al een heel mooi exemplaar verschijnen! Dus de platina prijs zou misschien ‘hulp bij het maken van een Lars’ kunnen zijn??

  Beantwoorden
 104. Annick
  2 december 2015

  Ik heb een zoon van 6 jaar en wil graag die Billie van zonen 09 maken.
  Ik heb ook nog nooit een broek gemaakt voor mijn zoon, maar dat staat wel ergens op die lange to do lijst 😉

  Beantwoorden
 105. F. MORGA
  2 december 2015

  Ik wil graag deze sweater proberen voor mijn dochter. Ze staat sinds september voor de klas, haar eerste jaar, ze studeerde af in juni! De kids van het 6-de leerjaar zien graag een juf met een toffe trui!

  Beantwoorden
 106. Annelies
  2 december 2015

  Wat een mooie prijzen! De Lars staat zeker nog op mijn to do lijst. Maar wordt hier te vaak opzij geschoven. Als ik win begin ik er direct aan beloofd!

  Beantwoorden
 107. iltje
  2 december 2015

  Als moeke van 5 kleindochters en weldra ook 2 kleinzonen kan ik nog heel wat inspiratie opdoen bij jullie. De Ole met rits lijkt me bruikbaar voor iedereen

  Beantwoorden
 108. Marij De Wilde
  2 december 2015

  Nog geen zonen hier thuis, maar wel een schat van een metekind! Hiervoor maakte ik al het een en ander. Een zonen 09 Theo staat nog op mijn verlanglijstje. Deze zou ik maken voor zijn eerste communie!!

  Beantwoorden
 109. YeRaSi
  2 december 2015

  Ja!! Ik doe graag mee! Ik volg jullie en de sponsors zeer graag, en ben vollenbak voor mijn kleine mannekes aan het naaien. Een cisse voor mijne kleinste ikbenaltijdluidenenthousiast manneke en een sjieke vest voor mijn ikbenonwaarschijnlijkuniekinalles ventje. Voor de feesten natuurlijk 🙂 jeej!!

  Beantwoorden
 110. Sabine
  3 december 2015

  Ik doe graag mee8888 Een Theo hemd staat op mijn to-do lijstje

  Beantwoorden
 111. mamadammeke
  3 december 2015

  ALs ik zou winnen zou ik het Theopatroon kopen, en daarmee een hemdje maken voor mijn zoon zijn eerste verjaardag in maart.

  Beantwoorden
 112. Irma
  3 december 2015

  Wauw, allereerst en vooral een proficiat met jullie blog… Ik lees m met veel plezier en dank voor jullie naai inspiratie. Ook jullie zorgen van daagde dingen zijn heel herkenbaar en het doet goed te lezen hoe jullie daarmee omgaan!
  Of ik een kansje zou willen wagen?
  Natuurlijk, die jeansbroek of toch een patroon van zonen?
  Met zulke prijzen is het nooit erg om iets te winnen!
  Hopelijk kunnen we nog lang van jullie blog genieten! Succes!

  Beantwoorden
 113. Julie
  3 december 2015

  Leuk initiatief! Op mijn planning staat voor mijn 5 jarige zoon Jaro de leather sweater van Lmv daarna een warme pyjama voor de komende winter. Ik verwacht nog echte koude nachten maar eerst wil ik mijn overlock machine aan de praat krijgen! Groetjes

  Beantwoorden
 114. Miet
  3 december 2015

  mijn planning is enorm lang: leather sweater met dieren vooraan, nieuwe kaptrui want de oude is te klein, kaptrui met rits, warme pyama (wolf-patroon winnen of kopen!), t)shirts (billy-patroon winnen of kopen),… en dan heft het kind vooral nog nood aan broeken die mooi passen, dus als ik nog wat tijd vind: cisses naaien voor dat smalle ventje!

  Beantwoorden
 115. Lotte
  3 december 2015

  Wat een geweldige verjaardagsactie! Ik heb een eerste Lars op mijn planning staan, best spannend 🙂

  Beantwoorden
 116. Ivy
  3 december 2015

  Hoewel geen zonen, zie ik de Lars wel zitten voor de dochters. En die stofjes gaan ook in de smaak vallen, zonder twijfel !!

  Beantwoorden
 117. Seija
  3 december 2015

  Wat een prachtig prijzenpakket! En hoewel ik zonenloos door het leven stap ben ik meter van een klein schattige vierjarige ukkepuk die in ruil voor zijn nieuwjaarsbrief een ‘zonen’maaksel in ruil krijgt.

  Beantwoorden
 118. Karen Vandenweghe
  5 december 2015

  Proficiat met de verjaardag ! De mijne valt op 11 december dus waag ik mijn kans en hoop ik dat de datum me geluk brengt. Ik volg jullie blog al heel lang (lijkt zelfs langer dan een jaar). Leuk om de belevenissen van streekgenoten te volgen. Ik wordt. Altijd blij van jullie leuke, soms hilarische, posts. Ik heb 2 dochters dus zonenmaaksels rollenhier niet veel van onder de naaimachine maar zo’n Bethouia sweater kan natuurlijk ook prima voor een meisje.

  Beantwoorden
 119. veerlevandensteen
  5 december 2015

  Waar jij de tijd blijft vinden An, is mij een raadsel maar met dat nieuw supermachien zal het alleen maar beter gaan 😉 (als dat al mogelijk is!)
  Dikke proficiat met de verjaardag!
  (En ik zal en ik moet eindelijk een lars-jas maken dit jaar! – als ik er ooit de tijd nog voor vind :-p )

  Beantwoorden
 120. MamC
  5 december 2015

  Al die herkenbare, leuke, inspirerende posts geven ongetwijfeld niet alleen jullie, maar ook alle volgers een energieboost. Vooral ook de toffe foto’s doen het telkens kriebelen om aan nieuwe naaiprojectjes te beginnen.
  Tijd is relatief zolang je Goesting hebt met een grote G! 🙂
  Hier staan nog een theo’tje of twee drie op de planning, een jongenstrui met en zonder kap en graag ook eens een Larske voor de Lars 🙂

  Beantwoorden
 121. eva maria
  6 december 2015

  Okidoki, I’m in! Altijd leuk, fijne prijzen winnen 🙂
  Op mijn planning voor de Zoon: enkele Billies en een jas. Ooit.
  Fingers crossed nu!

  Beantwoorden
 122. Jill
  7 december 2015

  Een zoon heb ik niet, maar ik zou wel graag voor de dochter eens een stoere Ole maken, zeker nu de optie met rits er gekomen is. Maar nu eerst nog de tijd vinden 🙂
  Ik duim alvast. 🙂

  Beantwoorden
 123. Sane
  8 december 2015

  Mijn zoontje draagt nu nog maar een 68, maar een cisse zal later zeker in zijn kleerkast hangen. Die broek zou ik deze winter al wel graag in meisjesversie maken voor de dochter!
  Een jas staat hier ook al zeker op de planning voor de lente…

  Beantwoorden
 124. […] was ik fan.  Deze week vieren An en Eveline hun eerste blogverjaardag met een fantastische give-away.  Een deeltje van de prijs is 2 panelen van de prachtige ruimte stof met bijpassende […]

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: