Nononsonsmoms’ birthday give away: sewing edition

Eveline opende zaterdag met een spetterende give away waar je nog steeds aan kan deelnemen trouwens.  Vandaag is het mijnen toer.

Omdat ik diegene ben van ons twee met een adoratie voor het stikmachien en omdat ik weet dat er een heleboel van onze lezers deze adoratie met mij delen, is het tijd voor de Nononsonsmoms’ birthday give away: sewing edition.

Zoals je van Nononsonsmoms kan verwachten, is het voor moeders en hun zonen.

Wat valt er te winnen?

Hoofdprijs:

1 jaar give away sewing edition coll met logoTe winnen via onze blog.

Zilver en brons:

Te winnen via Instagram en Facebook.DSC_0142_edited-1

Hoe maak je kans?

Hoofdprijs:

 1. Volg Nononsonsmoms.
 2. Like de facebookpagina’s van onze sponsors: Zonen 09EllepulsPiekeWieke
 3. Laat een reactie onder dit blogbericht achter waarin je vertelt welk zonennaaisel er nog op jouw naaiplanning staat.
 4. Deelnemen kan tot en met dinsdag 8 december 2015.

We kunnen enkel deelnemers met een verzendadres in België aanvaarden voor de hoofdprijs.

Zilver en brons:

 1. Check onze Instagram of Facebook voor meer informatie over de voorwaarden.
 2. Deelnemen kan tot en met woensdag 9 december 2015

Gewonnen?

De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 10 december 2015.

 • Voor de hoofdprijs gebeurt dat hier.
 • Voor zilver en brons via Instagram en Facebook.

Wanneer een winnaar na een week niet reageert, behouden we ons het recht om een andere winnaar te kiezen.

Veel succes!

 

 

 

 

128 thoughts on “Nononsonsmoms’ birthday give away: sewing edition

 1. Bij deze gooi ik me graag in de strijd! ? Zou perfect zijn voor een hele reeks eindejaarscadeaus die hier op stapel (vrij letterlijk) staan zoals daar zijn 2 rokjes en 2 handtassen voor de zussen.

 2. Ooo, wat een heerlijke prijzen voor een jongensmama 🙂 .
  Hier staan nog zoveel zonenprojectjes op de planning, het merendeel zijn Zonen09-patroontjes maar er zit bijvoorbeeld ook een Mini-Hudson Pants tussen. Indien ik de Bethouia zou winnen, komt dat bovenaan het lijstje (de oudste zoon zit nu al in een 134) dus dat zou perfect uitkomen.
  Nog eens een dikke proficiat met je blogverjaardag!

 3. Wauw wat een super leuke give away! Bij staat theo van zonen09 nog hoog op het verlanglijstje! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag!

 4. Geen zonen in huis, maar wel twee petekindjes. En op mijn kerst-to-do-lijstje staat twee maal de Wolf van Zonen09. Dus stofjes zouden zeer welkom zijn. (en de rest ook)

 5. Wat een leuke prijzen! Ik ben van plan om mij binnenkort eens aan een Ole te wagen… De stof lag hier klaar maar uiteindelijk maakte ik ze op aan een Charlie. Nu mijn zoontje eindelijk in een maatje 92 past (meestal toch) kunnen die zonen 09-patroontjes hier uit de kast komen!!

 6. Ooh, ik kocht het tienerpatroon van Bethioua gisteren na de blogpost van Sarah, ik zie het al helemaal zitten om er ook eens eentje te maken ! En wie weet …. kan ik dan hier ook eens gaan twinnen met de zonen (als ik win natuurlijk !) 🙂

 7. Gelukkige verjaardag!! Graag doe ik mee voor de prijs. Ik heb een dochter die spijtig genoeg nog te klein is om Zonen09-creaties voor te naaien…er staat dus nog veel op de planning en ik denk dat ik zou starten met de Ole omdat die zooooo mooi is!

 8. Geen zonen in huis, maar zoveel zoontjes in mijn omgeving die ook iets handgemaakts verdienen. (En ik heb me ook laten vertellen dat de patronen best gemakkelijk aan te passen zijn voor meisjes ;-))
  Ik waag dus ook graag mijn kans. Ik heb al een aantal zonen 09 patronen op mijn Kerstlijstje staan, maar de Ole staat daar nog niet bij.

  Ik zit niet op Facebook, maar volg jullie allemaal wel via bloglovin en/of Instagram. Ik hoop dat dat ook geldig is in de plaats van een FB like?

 9. Zo’n leuke give-away! Hier geen zoon, maar wel een superfantastisch metekind. Onlangs maakte mijn tante een Theo-hemdje voor haar kleinzoon en ik vond dat zó geweldig dat ik dacht: ooit, ooit ga ik dat ook proberen. Misschien (oké: hoogstwaarschijnlijk) met wat hulp van een vriendin! Ik heb nog een dik jaar om te oefenen, mijn metekindje is nog maar 7 maand… Dat moet wel lukken dus!

 10. Wat een prijzenpakket!!! Ik doe uiteraard graag mee. Zelf geen zoon, maar al wel een heleboel lieve neefjes. En eigenlijk… de nichtjes en ikzelf zouden hier ook héél blij mee zijn.

 11. Er staan er hier nog heel veel op de planning! Maar de concreetste zal dan de retrosalopet zijn van de blog van Justina Maria Louisa. Omdat dat maar tot maatje 74/80 gaat en mijn kleine man daar niet meer zó lang in zal passen. En als hij dan een beetje groter wordt, kan ik aan de zonen09 patronen beginnen 🙂

 12. Oj wat een leuke prijzen. Zou ik toch mee mogen doen, als ik de extra verzendkosten naar Nederland zelf betaal als ik win? Dat zou ik leuk vinden 🙂

 13. Allereerst proficiat met jullie blogverjaardag, het is altijd leuk lezen bij jullie wat betreft de verhalen van jullie zonen en natuurlijk ook de mooie maaksels. Ik ben nog volop bezig om toch nog iets gemaakt te krijgen tegen de feestdagen voor mijn zoontje. Ik hoop een Cisse ofwel zijn cadeau verder afwerken: een nieuwe boekentas aangezien hij nog maar net gestart is met school en dit een projectje is waar ik niet goed durf aan beginnen. We wagen graag ons kans, wie weet winnen we wel iets

 14. Ik ben zelf mama van 3 zonen en grootmoeder van 1 kleinzoon en 3 kleindochters. Voor de jongens naai ik erg veel shirts, truien, broeken, jassen enz. Voor de meisjes ook rokjes en jurkjes natuurlijk. Op dit moment ben ik bezig met een Ole en een Charlene. Ook de stof voor een nieuwe tas met bijpassende ritszakjes ligt geknipt klaar.
  Dikke verjaardagsknuffel!

 15. Wat er nog allemaal voor zonendingen op mijn to-sew lijstje staan? Waar moet ik beginnen?!? Een (kerst)Theo met lange mouwen (al vrees ik dat dat dit jaar niet meer gaat lukken door een gebroken pols), Billies, veel Billies, Wolf, een Cisse, een Omni Tempore trui, daltonbroekjes en babyleggings om zomaar wat te vermelden. ?

 16. Wat een spetterende prijzen! De volgende zonennaaisels hier zullen indianenkostuums voor onder de kerstboom zijn. Er staan nog dierenshirts en een eifeltorenshirt op de planning, ook voor onder de kerstboom. Een ruimtetrui kan er altijd nog bij, dus ik waag graag mijn kans!

 17. gelukkige verjaardag!!!
  Het eerste op mijn planning voor mijn 2 kadees is een pleisosaurus uit fleece van wel 1,50m. Ik hoop dat hij onder de kerstboom zal passen 😉
  Supermooie prijzen…sapnnend…

 18. Schitterende prijs en hopelijk ding ik wel mee als Nederlandse als ik de verzendkosten zelf bekostig :). Bij mij ligt de volg hier geplakt klaar en gaat er dus zeker nog komen, die cape zal mijn zoons hart direct stelen, dus ik heb er nog geen plaatjes van laten zien.

 19. Wow! Van een mega give away gesproken! Hoera voor zonen dus! Voor mijn zoon staat de Lars op de planning, ik heb alleen nog een beetje drempelvrees…
  En die Bethioua is echt zo een leuk patroon! Ik duim! 🙂

 20. Schitterende prijzen, An!
  Wat op mijn lijstje staat? Op nummer 1 de ‘Leather Sweater’ voor elk van mijn twee bengels. Dat patroon heb ik direct gekocht toen ik het op de Libelle Winterfair zag liggen… eindelijk! Ook de Billie wil ik eens proberen, dat lijkt me een super t-shirt patroon met tientallen mogelijkheden.

 21. Wat een leuke prijzen! Ik heb pas Wolf en Billie gekocht, maar er zijn nog leuke patroontjes van Zonen 09 🙂 De leuke stof van bij PiekeWieke heb ik ook al vaak “gekocht” maar dan uiteindelijk niet; het hele pakket is echt superleuk! Ik doe graag mee aan de wedstrijd!

 22. Mijn oudste monster groeit zo snel dat er hier nog een pyjama op ‘t naaiprogramma staat. Een extra sweater kan daarbij ook geen kwaad! Proficiat met jullie verjaardag, blogcollega’s!

 23. Oh, wat een geweldige prijs!! Ongelooflijk! Hiervoor wil ik zeker een kansje wagen!

  Er staan nog heel wat naaisels voor Mr. Gielemans op de planning, want hij groeit als kool, dus de broekjes, hoodies, longsleeves en hemdjes moeten regelmatig aangevuld worden. Maar sinds ik jouw en andere Lars-jasjes heb gezien begint het toch serieus te kriebelen om ook een poging te wagen… maar ik heb er ook wat schrik voor…

 24. Oh! Ik ben fan van de ruimtestof maar probeer mijn stofaankopen te beperken, dit zou dus ideaal zijn!

  Op het naailijstje staan vijf Billies met lange mouwen (3 als cadeau en 2 voor ons eigen kindjes), hopelijk lukt het mij om ze tijdig onder de kerstboom te leggen! In 2016 wil ik me aan een Lars wagen!

 25. Hip hip hoera aan de jarigen… ?? Ik doe ook graag mee… Zonenproject bijna afgewerkt in opdracht van die goede heilige man: een echte superman/ batman cape… Die man gaat zondag scoren… To sew lijst ( zeker na volle zakken op stoffenspektakel ?? en een lege beurs..?.) tegen carnaval 2 echte ridders creëren… ?Wordt vervolgd…

 26. We wagen graag onze kans ! Als zonen mama zijn we blij met de inspiratie die jullie delen. Op de planning staat Billie in t meervoud wegens groeischeut bij de oudste 🙂

 27. Coool, feest voor de jarigen! woop woop!
  Zonenprojecten, wel, ik heb er wel duizend en één in mijn hoofd maar de tijd ontbreekt me eventjes. Ik zou dolgraag eens een Ole met een rits maken, een gezellige jogingbroek voor thuis voor de kleinste, een leatrhersweater met het heerlijke zachte zebrastofje voor de oudste, …Misschien kan dat mooie stofje van PiekeWieke wel gebruikt worden voor iets van mijn plannen 🙂

 28. Zo leuk! Hier nog zo veel zonen naaisels op de lijst. Eerst een paar Billies. En met zoon 2 in aantocht gaat die lijst niet meteen afgehandeld zijn.

 29. Proficiat met jullie verjaardag. Het lijkt alsof jullie er al veel langer mee bezig zijn, als ik zie wat jullie bloggen op 1 jaar bereikt hebben. Momenteel staat er een Kerstmis twinning project op het programma voor papa en zoon. Ik dacht eer st een kersttijd te breien voor beide heren met een kabouter waar de baard uit komt, maar bedacht op tijd dat ik niet goed genoeg kan breien, hahaha, oef

 30. hey, wat een leuke verjaardag actie! ik heb net kersverse stofjes gekocht om voor mijn twee jongens een billie te maken maar ik had je foto al gezien en ik zou het zalig vinden om voor mezelf en de jongens een bethioua pull te maken, dus ik zou heel graag die patronen winnen, maar de andere prijzen zeker even top!

 31. Hier een zoontje in huis en die staat super met de zonen 09 patronen. Ik heb ze allemaal behalve de Bas. Charlie en Jacob dateren nog uit het Van Katoen tijdperk en het prille begin van de zo(o)ndagen. Dus die heb ik nog niet in een fancy uitvoering zoals de pathttps://nononsonsmoms.wordpress.com/2015/12/01/nononsonsmoms-birthday-give-away-sewing-edition/?replytocom=1734#respondroontjes er nu uitzien. De Bethioua Kids staat zeker op mijn planning. Want moeder en zoon die matchen is gewoonweg super

 32. Hier een zoontje in huis en die staat super met de zonen 09 patronen. Ik heb ze allemaal behalve de Bas. Charlie en Jacob dateren nog uit het Van Katoen tijdperk en het prille begin van de zo(o)ndagen. Dus die heb ik nog niet in een fancy uitvoering zoals de patroontjes er nu uitzien. De Bethioua Kids staat zeker op mijn planning. Want moeder en zoon die matchen is gewoonweg super

 33. Ik ben mama van een hevig kereltje van 10 maanden. Er liggen hier al enkele weken geknipte broekjes klaar alleen is ons klein ventje niet zo’n geweldige slaper waardoor het niet evident is om tijd te vinden. Misschien is deze wedstrijd het perfecte excuus om mij terug in gang te krijgen en een beetje ‘me-time’ te creëren? 🙂 Ik doe alvast mee. Oh ja zo een billie-truitje of tien zie ik ook wel zitten…We moeten ambitieus blijven he 😉

 34. De Wolf heb ik nog niet, maar de zoon heeft die al wel besteld, mét cape om lekker onder te kruipen in de zetel. De Charlie voor hem staat voor komende week op de planning, momenteel ben ik bezig voor oudste zoon aan de Marvin jogging uit de LMV.
  Maar als ik de Wolf zou winnen, zouden hier een aantal kinderen én hun moeder superblij zijn!

 35. Wauw! Fijne give-away!
  Op de planning staat hier een schoolrugzakje (moet er dringend aan beginnen want zoonlief start na de kerstvakantie in het instapklasje!), handschoentjes en ik wil me binnenkort ook eens wagen aan mijn allereerste echte kledingstuk: een hemdje… Veel plannen, weinig tijd helaas! 🙂

  1. WoW, fijne actie! Misschien geeft dit de doorslag om eindelijk eens aan de Theo of de ole mét rits te beginnen! Mijn zoontje zit er al lang op te wachten en snapt niet waarom ik maar steeds met rokjes afkom☺️. ( voor de dochter, welteverstaan)

  2. Wat een super toffe giveaway! Gefeliciteerd met je blog!!! Hier nog een glitter leather sweater voor mezelf en ook eenje voor mijn zoon want de zussen hebben er net een gekregen; ) Nog op zoek naar inspiratie voor een feestjurk! Gr.

 36. Super give away! Het patroon dat ik nog mis en dus ook op mijn verlanglijstje staat is het supercoole wolfpatroon van zonen 09. Onze jongens zouden er blij mee zijn :-). Proficiat!!! Grtjs Mieke Fockaert

 37. Happy birthday! Wat een toffe give-away. Mijn volgend projectje voor mijn kapoen is een ole met rits in een giraffenstofje 🙂 Al zou ik ook wel zo een coole bethioua samen met mijn zoontje willen 🙂

 38. Hier staan nog een aantal Jacob broekjes voor mijn 3 zonen op het programma en ook een meisjesversie voor mijn dochter 🙂
  Dat mag ook eens hè

 39. Nogmaals hartelijk gefeliciteerd met de blogverjaardag ! Naaien is voor mij de ultieme ontspanning. Als ik niet kan inslapen dan denk ik aan wat ik nog allemaal wil maken en daar komen dan ontspannende dromen van . Op mijn plan staat nog de Charlie.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  htt://koekjehaakjemaakje.com

 40. Proficiat!! Ik maak een advtee van sofilantjes in minion stof voor de oudste (5j) en een bethouia mini die vandaag in mijn mail box zat ? voor de jongste (2j) en heel stiekem ook bezig aan een set van 3 truien voor manlief en de 2 zoontjes in dezelfde stofjes maar die komen onder de kerstboom dus shhhht… Nog niet doorvertellen?

  Groetjes kyra

 41. Hele toffe give-away!!
  Hier staat nog heel wat op de planning want met 4 zonen is er altijd wel iets om te maken. Tegen de feestdagen zou ik voor mijn 4 jongens nog 2 theo’s en 2 charlie’s willen maken in de mooie stofjes die ik kocht bij Piekewieke.

 42. Na je eerste blogpost met de Bethioua kocht ik hem direct. De kidsversie staat zeker op het programma, maar die cape van de WOLF van zonen09 staat bovenaan Stan zijn lijstje! Ik doe graag mee!!

 43. WOW! al 1 jaar!!! en WOW wat een fantastische give-away!!!
  Gisteren dacht ik nog dat ik de Bethioua eens dringend moest laten zien aan mijn zoontje 😉 Hij wacht ook al lang op zijn nieuw boekentasje en zijn Lars. Maar eerst moet ik zijn broeken nog repareren, ouch!

 44. Hip hip hoera moms! Met veel schaamte moet ik toegeven dat mijn zoontje een beetje wordt verwaarloosd op naai-vlak. Ik heb al enkele dingetjes gemaakt voor mijn dochters en nog maar 2 hemdjes voor onze Lander. Wat staat er zeker nog op mijn lijstje Ole met rits en ook een Theo behoort tot één van mijn favorieten. Los daarvan ook nog een grote fan van het Wolf patroon. ZO moeilijk om te kiezen!

 45. Wat een superprijs!!! Die wil ik graag winnen!
  Welke zonen-naaisels er nog op mijn planning staan? Ik heb er net een hele hoop afgewerkt! Maar…, Ik had ook graag de wolf eens geprobeerd!

 46. Proficiat met jullie blogverjaardag ! Hier staan nog veel dingen op de planning, zeker binnenkort een Ole en een Wolf. De patronen liggen hier al een tijdje, nu nog de tijd vinden om er iets moois mee te maken!

 47. Super leuke give away!
  Op mijn planning staat afwerken van deel twee en drie vd raglan truien voor mijn 3 zoontjes alsook 3 onsie pyjama’s of wolf pyjama/ superhero pyjamapakjes voor de zonen. Om nog te zwijgen v wat er nog voor mezelf klaarligt… Maar dat blijft meestal nog een beetje langer liggen! ?

 48. Olala! Gefeliciteerd met jullie verJAARdag! Dikke zoenen! Wat een supergiga-giveaway! Op mijn zonenplanning staat nog steeds de lars, ik moet er eindelijk eens werk van maken… Thanks voor de reminder! Graag waag ik m’n kansje, ook voor de gouden plak ;o) Alvast een superdikke merci voor de kans!

 49. Oh! I’m in. Zo geweldig zeg. Zo is verjaren een heel groot feest. Een hele dikke proficiat. En doe zeker zo verder, ik kom hier heel graag lezen!
  Het zonennaaisel waar ik momenteel mee bezig ben: ondergoed voor de jongste zoon. Boxers en hemdjes. Maar ik heb ook nog zin in de Chillax broek uit Ottobre. Die staat ook nog hoog op mijn naaiplanning.

 50. Voor onze mini-zoon staat het Theo hemdje op de planning om zijn kerst outfit te vervolledigen. Patroontje wel nog een maat of twee te verkleinen :-)… Dus werk aan de winkel.

 51. Wat een leuke give-away, zeg. Met 3 zonen in huis staat er nog een heleboel op de planning. Een Theo, een Ole, een Wolf, een Lars, … En niet te vergeten een volledige communie outfit voor de oudste zoon.

 52. Wat leuk!! Alvast een heel erg gelukkige verjaardag! Momenteel ben ik voor de jongste bezig aan een ‘berenpakje’. De Ole staat nog op de to do voor onze grote ☺️.

 53. De theo, wolf, ole! Allemaal staan ze nog op mn lijst! Ik ben pas beginnen naaien sinds maart en al helemaal verslaafd. 28/11 ben ik voor de derde keer fiere mama geworden en kan binnenkort terug beginnen naaien 🙂

 54. voor de liefste minizoon van de wereld (ja sorry vind dat ik die heb 😉 ) ben ik nu bezig aan een floeren broekje. Heb ook nog juist spons gekocht met raketten op voor een nieuwe trui. Maar wat ik echt deze kerstvakantie wil maken, is zo’n coole jacobbroek! Nog eens proficiat met jullie blogverjaardag en doe vooral zo voort!

 55. Wauw al een 1ste blog verjaardag! Gefeliciteerd! Mijn zoontje is 5 jaar en ik zou heel graag voor hem de wolf maken van zonen09. Maar dan zodanig aangepast dat ik er een Batman verkleedpak van kan maken, want hij vindt het fantastisch om zich telkens te verkleden.
  Hopelijk bloggen jullie nog heel lang!
  Facebook: Cindy Pieters
  Instagram: cekepieke
  Woonplaats: duffel

 56. Tja, wat staat er nog allemaal op het lijstje?… Wat niet zou ik zeggen…. De zoon heeft dringend nieuwe broeken nodig dankzij een ferme groeispurt de laatste maanden, maar daar horen natuurlijk billies bij in allerlei varianten. De Charlie wil ik ook eens proberen. Het ole stofje ligt klaar, maar zoekt nog tijd….
  Duizenden plannen dus!

 57. Waaw!! Ik tik zo uit de losse pols heel vaak MIJN blogs in de zoekmachine… waaronder steevast ook NONONSONSMOMS! Waarom ik heel graag zou winnen!? Omdat dit een fantastisch give away pakket is toch?! Ik ben fan van raglan! Heb zonen09 wolf stiekem op verlanglijstje! En hier vallen sterren, maan en planeten wel in de smaak van little one!
  Daarom dus?!

 58. Super!!!
  Stoere Lars zou heel graag hebben dat ik hem een Lars maak.
  Voor de rest heel graag nog een beetje tijd voor een leuke Billie en voor de boys samen een matching Bethioua.
  Samen zouden graag nog een nieuwe turnzak ineen knutselen.
  Werk genoeg, tijd misschien een beetje minder!
  Maar plezier en voldoening verzekerd!!!

 59. Eerst hipperdepiep met de verjaardag! Ik kreeg 4 jaar geleden een dochter. Geweldig toch, kleedjes, jurkjes,… helaas draagt het kind enkel broeken en sweaters. Gelukkig begon niet veel daarna Sharon met haar zonen 09. Nadien kreeg ik nog 2 zonen. Eentje die toch af en toe een prinsessenkleed draagt en dan een vers boeleke (allez van drie maand). Alle2 (de jongste heeft nog niet zo’n eigen mening, gelukkig maar) zijn ze zot van het leather sweater patroon van LMV, al zou een ander patroon eens een welgekome afwisseling zijn. Ik ben nu bezig om het jacob patroon aan te passen aan Oscar zijn maten 😉 Dus…daarom zou ik graag winnen 🙂

 60. Joepie eindelijk de weg gevonden om een reactie achter te laten bij jou blog . Allereerst een dikke proficiat met jullie verjaardag doe er nog vele jaren bij ? . Met 2 boys in huis staan er heel wat projectjes in de wachtrij maar wat zou het fijn zijn om eindelijk eens een ole te maken die ik dan nog bij jullie zou kunnen winnen ???? dubbele pret gegarandeerd . Groetjes en veel succes met kiezen uit de vele reacties, Tanja

 61. Waauw, wat een leuke actie!
  Wat er als zonenprojectje nog op de agenda staat, is een Ole met rits voor onze twee kapoenen. De pasmodelletjes van zonen 09 zijn zo perfect op mijn jongens gemaakt dat ik kledij uit de winkels steeds maar zozo begin te vinden. Sinds kort ben ik ook in het bezit van zoon Lars en deze mag ook wat liefde krijgen en staat dus ook hoog op het to-do lijstje.
  Aangezien we liefde genoeg bezitten, mag er naast onze zonen Wannes en Pepijn en onze pluszonen Ole, Theo, Cisse, Charlie, Lars en Billie gerust nog een zoontje bij.

 62. Yeah! Gefeliciteerd met deze mijlpaal: 1 jarig bestaan van het blog!
  Bij mij ligt de ‘Leather sweater’ klaar voor mijn zoon van bijna 6 jaar. Maar de Ole staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Dus dat wordt duimen!!
  (Ik woon in Nederland, maar de verzendkosten betaal ik met liefde zelf!! 🙂 )

 63. Yippie!! Hier zaten we op te wachten 🙂 Uiteraard grote fan van al je kadoo’tjes, maar vooral benieuwd naar de Bethioua patronen. Ik moet dringend een stapel truien naaien want mijn oudste groeit de laatste tijd zo hard….

 64. Een stiekeme lezer hier! 🙂
  Ik wil voor mijn metekindje de coolste wolf ooit maken. Een of ander vliegend beest of misschien een superheld. Om het feestje compleet te maken mag ie komen logeren en heel het huis overhoop halen met zijn vliegkunsten.

 65. Wat ‘n leuke blog, net via Pieke Wieke gevonden, zojuist toegevoegd aan m’n lijst!

  Maar zonennaaisel, op dit moment ben ik vooral bezig geweest met “snelle” cadeautjes en kleding heb ik even naar achteren geschoven. Ik plan nog wel ‘n dinostaart te maken voor m’n mannen voor in de verkleedkist. 🙂

 66. Wat een leuke actie! Heel graag een kansje, momenteel echter even buiten strijd door een naderende operatie, dus de planning is wat verschoven 🙂

 67. Toppatronen en superleuke stofjes, zo’n goede give-away mag ook wel eens in zonenland 🙂 Op mijn planning staat er een hoodie en een eerste poging tot de Domi sweatpants van Sofilantjes. En misschien ook al es polsen wat mijn kleine meneertje wenst voor carnaval…

 68. Ondertussen wat Jacobjes en Leather sweaters aan het maken voor zoonlief. Die kan nog maar even in de broeksmaten 92, dus ik heel erg blij. Een Cisse zou ik nog wel graag hebben voor Berre. Het Bethioua-patroon was me onbekend, maar o wat is ie leuk voor mama’s ook (ik heb dringend nieuwe truien nodig)!

 69. De Theo was hier met veel liefde ontvangen door onze zoon. De Ole en de Billie staan op het verlanglijstje hier. Bedankt voor deze leuke give-away!

 70. Ik heb me gisteren het Lars en Theo patroon van Zonen09 aangeschaft, omdat ik er al zulke positieve commentaren over gehoord heb. Mijn zoontje is wel nog maar pas 3 maanden, maar ik kan al maar beginnen oefenen 🙂

 71. Dat zijn prijzen om U tegen te zeggen! Wat een prachtige sponsors hebben jullie verzameld! De pagina’s waren geliked, volgen doen we sowieso!
  Voor de zonen staat hier altijd vanalles op de planning, momenteel een kap van Lars en een Charlie geknipt voor de oudste, evenals een slaapzak voor de jongste. In mijn hoofd zit nog een Leather sweater, een volledige Lars, twee Cisses, …

 72. Ik heb nog zoveel ideeën om te naaien voor m’n 2 zonen!
  Al hele tijd fan van zonen09, dus theohemd in tricot zou ik ooit eens willen maken!

 73. Wat een super give away! We wagen een kans!
  Ik maakte al heel wat zoon(enkelvoud)maaksels! De Lars staat nog op men to do lijst, maar het wordt altijd maar uitgesteld wegens grote schrik! Grote schrik om te falen! Ik zag hier al een heel mooi exemplaar verschijnen! Dus de platina prijs zou misschien ‘hulp bij het maken van een Lars’ kunnen zijn??

 74. Ik heb een zoon van 6 jaar en wil graag die Billie van zonen 09 maken.
  Ik heb ook nog nooit een broek gemaakt voor mijn zoon, maar dat staat wel ergens op die lange to do lijst 😉

 75. Ik wil graag deze sweater proberen voor mijn dochter. Ze staat sinds september voor de klas, haar eerste jaar, ze studeerde af in juni! De kids van het 6-de leerjaar zien graag een juf met een toffe trui!

 76. Als moeke van 5 kleindochters en weldra ook 2 kleinzonen kan ik nog heel wat inspiratie opdoen bij jullie. De Ole met rits lijkt me bruikbaar voor iedereen

 77. Nog geen zonen hier thuis, maar wel een schat van een metekind! Hiervoor maakte ik al het een en ander. Een zonen 09 Theo staat nog op mijn verlanglijstje. Deze zou ik maken voor zijn eerste communie!!

 78. Ja!! Ik doe graag mee! Ik volg jullie en de sponsors zeer graag, en ben vollenbak voor mijn kleine mannekes aan het naaien. Een cisse voor mijne kleinste ikbenaltijdluidenenthousiast manneke en een sjieke vest voor mijn ikbenonwaarschijnlijkuniekinalles ventje. Voor de feesten natuurlijk 🙂 jeej!!

 79. Wauw, allereerst en vooral een proficiat met jullie blog… Ik lees m met veel plezier en dank voor jullie naai inspiratie. Ook jullie zorgen van daagde dingen zijn heel herkenbaar en het doet goed te lezen hoe jullie daarmee omgaan!
  Of ik een kansje zou willen wagen?
  Natuurlijk, die jeansbroek of toch een patroon van zonen?
  Met zulke prijzen is het nooit erg om iets te winnen!
  Hopelijk kunnen we nog lang van jullie blog genieten! Succes!

 80. Leuk initiatief! Op mijn planning staat voor mijn 5 jarige zoon Jaro de leather sweater van Lmv daarna een warme pyjama voor de komende winter. Ik verwacht nog echte koude nachten maar eerst wil ik mijn overlock machine aan de praat krijgen! Groetjes

 81. mijn planning is enorm lang: leather sweater met dieren vooraan, nieuwe kaptrui want de oude is te klein, kaptrui met rits, warme pyama (wolf-patroon winnen of kopen!), t)shirts (billy-patroon winnen of kopen),… en dan heft het kind vooral nog nood aan broeken die mooi passen, dus als ik nog wat tijd vind: cisses naaien voor dat smalle ventje!

 82. Wat een prachtig prijzenpakket! En hoewel ik zonenloos door het leven stap ben ik meter van een klein schattige vierjarige ukkepuk die in ruil voor zijn nieuwjaarsbrief een ‘zonen’maaksel in ruil krijgt.

 83. Proficiat met de verjaardag ! De mijne valt op 11 december dus waag ik mijn kans en hoop ik dat de datum me geluk brengt. Ik volg jullie blog al heel lang (lijkt zelfs langer dan een jaar). Leuk om de belevenissen van streekgenoten te volgen. Ik wordt. Altijd blij van jullie leuke, soms hilarische, posts. Ik heb 2 dochters dus zonenmaaksels rollenhier niet veel van onder de naaimachine maar zo’n Bethouia sweater kan natuurlijk ook prima voor een meisje.

 84. Waar jij de tijd blijft vinden An, is mij een raadsel maar met dat nieuw supermachien zal het alleen maar beter gaan 😉 (als dat al mogelijk is!)
  Dikke proficiat met de verjaardag!
  (En ik zal en ik moet eindelijk een lars-jas maken dit jaar! – als ik er ooit de tijd nog voor vind :-p )

 85. Al die herkenbare, leuke, inspirerende posts geven ongetwijfeld niet alleen jullie, maar ook alle volgers een energieboost. Vooral ook de toffe foto’s doen het telkens kriebelen om aan nieuwe naaiprojectjes te beginnen.
  Tijd is relatief zolang je Goesting hebt met een grote G! 🙂
  Hier staan nog een theo’tje of twee drie op de planning, een jongenstrui met en zonder kap en graag ook eens een Larske voor de Lars 🙂

 86. Een zoon heb ik niet, maar ik zou wel graag voor de dochter eens een stoere Ole maken, zeker nu de optie met rits er gekomen is. Maar nu eerst nog de tijd vinden 🙂
  Ik duim alvast. 🙂

 87. Mijn zoontje draagt nu nog maar een 68, maar een cisse zal later zeker in zijn kleerkast hangen. Die broek zou ik deze winter al wel graag in meisjesversie maken voor de dochter!
  Een jas staat hier ook al zeker op de planning voor de lente…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *