fbpx

5 beelden die de blog niet niet haalden – juli 2015

Juli, een maand met veel leuks om op terug te kijken.  Het begin van de grote vakantie en al een eerste reis achter de rug.  Veel foto’s in het archief deze maand.  Uiteindelijk heb ik de volgende 5 gekozen;

één

IMG_2537_edited-1

tweeIMG_2591_edited-1

drieIMG_2666_edited-1

vierIMG_2709_edited-1

vijfDSC_0111_edited-1

één_Een nieuwe boekentas voor de zoon die naar het eerste leerjaar gaat.  Gekocht op een druilige dag in juli.  Ik heb even overwogen om er zelf eentje te maken, maar het tijdstip van de patroonlancering viel wat slecht.  Volgend jaar moet er nog eentje naar het eerste dus misschien waag ik dan mijn kans.  Zijn boekentas is er eentje van Jeune Premier, gekocht in De Kinderplaneet.

twee_We gingen nog eens planespotten in Zaventem en daar trok ik deze footsie.  Ik stuurde hem in voor MNM Summertime.

drie_De koters namen deel aan de kermisloop in het dorp.  Elke deelnemer krijgt nadien een medaille, een zak met wat kleine cadeautjes en een ritje op de paardenmolen.  Genoeg om hun oogjes te doen blinken van plezier.

vier_Op vakantie met de schoonfamilie in Frankrijk.  Lekker luieren aan ons château met eigen zwembad en genieten van het prachtige uitzicht.

vijf_Op bezoek in Saint-Emilion waarbij we deze toren beklommen.  Het uitzicht was er prachtig en de koters hun fantasie was niet meer te stoppen.  Ze kregen er dan ook een ‘echt’ ridderzwaard om draken mee te verslaan en prinsessen mee te beschermen.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. inspinration
  8 augustus 2015

  klinkt als een super leuke maand. Ik kijk uit naar je Wolf, it zag hem via zonen09 op IG.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   8 augustus 2015

   ? en Billie niet vergeten, daar kon je ook al een sneak peak van zien op onze IG ?

   Beantwoorden
 2. Judith
  9 augustus 2015

  Leuk als je zo met een paar foto’s terugkijkt op een maand!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.