Naar tzeetje met fototoestel en aanpassende zwembroek

Een weekendje aan zee: dan wordt het fototoestel nog eens boven gehaald.  Niet dat ik er iets van ken.  Ik weet ondertussen wel al dat sluitertijd, diafragma en ISO bestaan, maar de inhoud is nog ongekend terrein.  Lang leve de ‘auto’-stand.  Maar als er ruimte is voor creativiteit heb ik de onweerstaanbare drang om daar iets mee te doen.

Uit al die probeersels kwamen toch enkele foto’s waar ik best trots op ben.  Toevalstreffers noemen we dat.

psDSC_0779 (2) psDSC_0776 (2) psDSC_0773 (2) psDSC_0766 (2) psDSC_0760 (2) psDSC_0746 psDSC_0736 (2) psDSC_0656 (2) psDSC_0659 psDSC_0782 (2) psDSC_0799 (2) psDSC_0802 (2)

Er stond een strakke wind en het was fris, maar de zon was van de partij.  Pootje baden zal voor een volgend tripje zijn.

Voor diegenen die ook ooit in de buurt van Knokke-Heist vertoeven en toch graag eens in het water springen zonder de ijsbeer uit te hangen, kan ik dit aanraden: Sportoase Duinenwater.  We beleefden er de voormiddag van ons leven.  De snelle, gele glijbaan met trechter was hier de favoriet.  Er is een stroomversnelling, golfslagbad, een leuk peuter/kleuterbad én het grootste glijbanencomplex van Europa na München.

Let wel op: enkel aanpassende zwemkledij.  De losse zwemshorts van de mannen mogen thuis blijven.

7 thoughts on “Naar tzeetje met fototoestel en aanpassende zwembroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *