fbpx

Pimp eens je inkomhal met papier

kristalmal de krantenkapper

 

Ik zag ze als paddenstoelen uit de grond schieten.  Of beter nog: aan draadjes uit de lucht vallen, de papieren kristallen in allerlei vrolijke kleurtjes.  Het zorgt voor een accent in een interieur en de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos: in de kerstboom, in de paasboom, aan een luster, of zoals bij mij… aan de trap.  Laat uw creatieve brein gerust wat verder brainstormen. 
kristalmal de krantenkapper

Ik bestelde de kristalmal bij De Krantenkapper. Het papier puilt hier uit de kasten, dus passende kleurtjes selecteren was een easy job. Je tekent de kristalmal over op papier, markeert alle vouwlijnen en vouwen maar.  Nauwkeurig vouwen is wel een must.  Geen werkje om even snel tussendoor te doen, maar wel zalig om tot rust te komen.kristalmal

Ze zijn met touwtjes en washi-tape aan de trap bevestigd en bewegen zo mooi en sierlijk bij het openen van de deur door de luchtverplaatsing.  Heerlijk om naar te kijken.  Er onder bevindt zich een Ikea bank/opbergmeubel met daarin de koters hun schoenen en accessoires: elke koter heeft 1 bak voor schoenen en een gedeelde bak ertussen voor mutsen, sjaals en wanten. Ernaast staat de kapstok met hun zwemzak en hun jassen.  Onze spullen bevinden zich op een andere plaats in de inkomhal.  Daar ontstond echter een immense chaos aan schoenen, mutsen, sjaals en paraplu’s dat ik heb besloten om dat van de koters te verhuizen naar het verloren hoekje onder de trap.  Nu kunnen ze ook overal zelf bij en blijft alles overzichtelijk.

inkomhal kristalmal

De bank wordt ook nog gebruikt om koters in overdrive tot rust te laten komen.  Nu maar hopen dat de papieren kristallen hen daar nog wat extra bij kunnen helpen.kristalmal de krantenkapperP.S: De oplettende kijker kan ook een Lars (Zonen 09) aan de kapstok spotten.  Eentje van vóór de blogtijd.  Misschien zet ik hem wel nog eens online.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

5 Reacties

 1. Khadetjes
  7 maart 2015

  –doet van #pin– Merci voor het leuke idee! Ik vind het prachtig!

  Beantwoorden
 2. Zoë
  7 maart 2015

  Leuk idee!

  Beantwoorden
 3. Sylvia @ lilyenwoody
  7 maart 2015

  Zo’n vrolijk hoekje onder je trap! Heel tof idee, ga ik onthouden!

  Beantwoorden
 4. Myriam
  9 maart 2015

  Nice 🙂 Was trouwens heel fijn om jullie te ontmoeten gisteren!!! Leuke foto ook van jullie beidjes

  Beantwoorden
 5. Miss Wobie
  13 maart 2015

  Mooi!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.