fbpx

Mijn 2014 in 10 beelden

Vandaag geen weekoverzicht, maar een jaaroverzicht. In 10 foto’s dan nog wel. Ik zag het al op verschillende andere blogs waaronder die van Mamasha en Bellelien en vond het wel een leuk idee. Het was moeilijk om me te beperken tot slechts 10 foto’s, maar het is uiteindelijk toch gelukt. Er zitten veel ‘eerste keren’ tussen.DSC_0219 (509x764)

De eerste keer skiën met de koters. We hebben onze skivakanties overgeslagen van toen ik voor het eerst zwanger was. Toen KoterA vorig jaar 3 werd, was hij oud genoeg om op de latten te staan. En dus gingen we terug skiën. We kozen voor Intersoc en gingen naar Zinal in Zwitserland. Daar krijgen de kindjes les van Belgische monitoren. We gingen tijdens de paasvakantie. Dat werd ons aangeraden omdat het dan minder koud is. Op de foto zie je KoterS die zijn ski’s leert dragen.

IMG_0713

KoterS werd 5 dit jaar en had de film ‘Verschrikkelijke Ikke’ ontdekt. Hij wilde dan ook graag een taart in dat thema. Dus ik ging aan de slag met een andere hobby van mij.  Ik maakte een reuzeminion.

IMG_0719 (764x509)

De eerste keer paardrijden voor mij. Tijdens de openluchtklas mocht ik (de juf) ook eens proberen. Zo leuk! Alleen voelde ik het 3 dagen later nog aan mijn bovenbenen. En dat van een half uurtje.

DSC_0750

De eerste keer planespotten in Zaventem. Daarmee heb ik toch wel eventjes zwaar gescoord bij de koters. En niet alleen zij vonden het indrukwekkend. 😉

DSC_0923

De eerste keer meedoen aan een naaiwedstrijd.  Ik deed mee aan de wedstrijd van Mamasha in juni.  Het was een leuke ervaring.  Ik maakte een Theo in een caravannenstofje.

P7172351

Onze zomervakantie gaat steeds naar de bergen. Ook dit keer gingen we met Intersoc mee. Zo kunnen Manlief en ik ook af en toe eens een stevige dagtocht doen terwijl de kindjes een activiteit doen op hun niveau onder begeleiding van de monitoren.  Zo is iedereen tevreden.  Uiteraard wisselen we dit af met activiteiten die we samen doen.

IMG_0961

De eerste keer terug naar een fuif.  Regi kwam naar ons dorp en dat mochten we niet missen natuurlijk.  Het was lang geleden dat ik nog zo uit de bol ben gegaan.  Volgend jaar staat dit feestje sowieso terug op onze agenda.

IMG_1048 (2)

Op een winderige septemberdag gingen we naar het zeetje.  Letterlijk uitwaaien.  Ik vind dit zo’n mooi beeld. Misschien ook omdat de 4 belangrijkste mannen uit mijn leven erop staan.

DSC_0194

KoterA werd 4 in oktober en is nogal zot van Planes.  Dus maakte ik een Planes taart.  Het speelgoedvliegtuigje op de voorgrond diende als model voor de taart.

IMG_6144

En dan uiteraard… het opstarten van deze blog.  Toch ook wel een speciaal moment.  Dit is de originele foto die we gebruikten als basis voor de header van onze site.  Charmant toch met die luiers, opgetrokken broekspijpen en onderbroeken?

Voilà, dit was mijn jaar.  Het was een erg leuk exemplaar met veel ups en weinig downs. Ik kijk alvast uit naar 2015!

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

0 Reacties

  1. Saskia Vandenbroeck
    29 december 2014

    Die laatste foto is geweldig!!! En wat kan jij mooie taarten maken!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: