fbpx

weekoverzicht november #4 2014

Ik laat je meekijken met wat ik deze week deed.

MAANDAGnIMG_1189

Eerst bracht ik de kindjes naar school en nadien trok ik mijn loopschoenen aan.  nIMG_1191

Het was een zonnige, maar mistige ochtend.  Heerlijk!nIMG_1192

De gellak van mijn nagels prutsen.  Hello, nail damage.  Toch maar even rust gunnen aan de nagels en goed verzorgen dus zodat ze terug tiptop zijn.  Binnenkort moeten we immers naar een trouwfeest.  nIMG_1193

Dit was mijn lunch: muesli, rijstmelk, banaan en framboosjes.collage blog 24-11

Na de middag begon ik aan het uitknippen van mijn jurk voor het eindejaar.  Het wordt de Emma Jurk uit La Maison Victor.

nIMG_1196

Whoowhoo!  De postbode bracht de nieuwe brochure van Intersoc.  Het kiezen kan beginnen.  nIMG_1197

Manlief klaagt al eens dat ik te weinig ‘Vlaamse’ kost maak.  Dus deed ik eens een efforreke.  Bloemkool in witte saus met kaaskorst.  Echt, je kan het aantal keren dat ik dit maakte op één hand tellen.  We kunnen er weer een jaar tegen nu.

DINSDAG

Klaar voor vertrek naar Heverlee.IMG_1198.jpng IMG_1199.jpng

Ik had een lunchafspraak met Eveline om de laatste praktische dingen in verband met deze blog in te plannen.  Spannend!  We aten bij ‘Pure‘ in Heverlee.  Je kan er je eigen salade samenstellen.  Een aanrader. nIMG_1204

’s Avonds bestelde ik nog een good buy pakket van Misslipgloss.  Ze stopte met haar webshop en lanceerde een speciaal pakket waarbij ook een aantal verrassingsproducten zitten.  Een cadeautje voor mezelf, voor onder de kerstboom.

WOENSDAGnIMG_1205

Op weg naar het werk.  Ik ben bijna daar, nog een paar honderd meter file. IMG_1210.jp,g

In de namiddag kwam er een vriendje van KoterS spelen.  Nadien gingen we nog naar de voetbaltraining.  Jawel, KoterS speelt sinds september bij de U6.

DONDERDAG

Een werkdag.  Manlief vertrok op tweedaagse voor zijn werk.  Hij moest vroeg vertrekken.  Dus de ochtendspits was voor mij alleen.  Altijd stressen, want de voorschoolse kinderopvang start pas om 7 uur en dat is eigenlijk net te laat om op tijd op het werk aan te komen.   Gelukkig regende het nog niet en bijgevolg vielen de files nog mee.
IMG_1218.jpng

Ik maakte ook nog even tijd om mijn nagels te verzorgen. Ik gebruik hiervoor Exit Damaged Nails van Herôme

VRIJDAG

Nu het kouder wordt, is het toch stilletjes aan tijd om de winterbanden op de auto te laten zetten.  Nu kunnen we weer wat veiliger door het verkeer.nIMG_1221

In de avond was het oudercontact van KoterS.  Toch altijd een beetje spannend, vind ik.  Alleen jammer dat Manlief toch niet mee kon. De rit terug, vanuit de andere kant van het land, verliep nogal vertraagd.

ZATERDAGcollage blog 29-11
We vertrokken met het hele gezin richting ceremoniekledijwinkel.  Voor het huwelijk in de familie, dat nu echt wel dichterbij komt, moet iedereen er piekfijn uitgedost uitzien.  Zowel Manlief als KoterS en KoterA kregen een kostuum aangemeten.  Met alles erop en eraan.

Nadien aten we in de Colmar en reden we terug huiswaarts.

KoterS vertrok naar de zwemschool en ik besloot dat het tijd was voor de kerstboom.  Hoewel Manlief luid protesteerde, wegens de-sint-is-nog-niet-geweest, bracht hij toch braaf de doos naar beneden. collage 29-11 kerstboom

Voorlopig enkel nog maar met lichtjes.  De ballen mogen er pas in als Sinterklaas geweest is.  Als dat geen mooi compromis is.

ZONDAG

nIMG_1248collage blog 30-11

Het eindejaarshemdje van KoterS werkte ik verder af.  Enkel de knopen nog.  Ik moet eerst nog beslissen voor welke kleur knopen ik ga.  Ik twijfel tussen donkerblauw of goud.  Suggesties welkom!     nIMG_1254

Nadien gingen we naar Eveline voor een fotoshoot voor de blog. We maken de blog helemaal startklaar.  Morgen is het de grote dag en gaat de blog online.  Spannend. Ik typ nu ook dit weekoverzicht bij haar.

Voilà, dit was mijn week.


De foto’s hebben een wat mindere kwaliteit doordat ze met een smartphone werden genomen.  
Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.