Voetbalgekte

Geef ons een supporterspakket voor de Rode Duivels en een regenachtige apocalyptische zondvloeddag en wij maken er het beste van.  De kinderen om half acht, vlak voor bedtijd, warm krijgen om mee te doen, was geen moeite. Ze waren al warm na een half woord.  Blote voeten, voetballen, een goal, supportersattributen en een verzopen gazon waren de benodigdheden. En de fotograaf niet te vergeten natuurlijk.  Koude ledematen en het lekker opwarmen nadien zorgden bij het kleine volkje alvast voor een zalige nachtrust.

Dat EK wordt een eitje.

 

↑↓T-shirts en attributen te verkrijgen bij Carrefour


•Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.  

9 thoughts on “Voetbalgekte

  1. Haha, heerlijke foto’s! En heerlijk uitzicht, waw!
    Hoe de Duivels het ervan af zullen brengen, zien we nog wel, maar aan de supporters zal het niet liggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *