fbpx

Wolf voor tieners – Woody-a-like

Wolf voor tieners - 2 delig woody a like

Het is ondertussen al een maand geleden dat het pyjamapatroon Wolf Voor Tieners van Zonen 09 online kwam.  Ik maakte 2 pyjama’s met het nieuwe patroon.  De onesie zag je hier al passeren, maar de 2-delige versie raakte nog niet online.

 

Voor wie het patroon ondertussen al kocht is deze pyjama geen verrassing meer, want de zoon schittert met zijn beide pyjama’s in de bijhorende, uitgebreide handleiding die het patroon aanbiedt. Je kan wel vermoeden dat hij dat heel tof vindt.

Woody-a-like

De stof deed me direct denken aan Woody en wie Woody zegt, zegt pyjama. Kortom stof op het pyjamalijf van mijn zoon geschreven. Ik combineerde het met een aubergine tricot voor de broek en boorde de hals af met een kleur boordstof die het midden houdt tussen rood en koraal.

Patroonopties

Ik koos voor de eenvoudigste versie van het patroon. De pyjamabroek heeft enkel een binnenbeennaad en verder geen zakken. Ik werkte wel met een aparte tailleband omdat ik me toch wat mispakt had aan de hoeveelheid stof voor de broek. De benen van mijn zoon waren duidelijk langer dan ik dacht. Niet onlogisch natuurlijk wanneer je aan de tienermaten begint.

Stof en patroon

Een bijna-tiener in huis begot. Ik heb nog een dikke 3 maanden om daaraan te wennen. Ik weet niet of me dat gaat lukken.

Wolf voor Tieners - zonen 09 - woody a like
Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. Davina
  29 januari 2019

  ’t Is echt een Woody lookalike, die pyjama, maar ziet er ook even comfortabel en stijlvol uit, als het al niet meer is!

  Beantwoorden
 2. Tamara
  4 februari 2019

  Echt een pyjamastofje!! Ziet er echt geweldig leuk uit!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.