fbpx

See You At Six Playtime – Iced Tea

See you at six - iced tea - Zonen 09 - Billie - Ole

Maandagavond klokslag middernacht was het weer zover, de nieuwste telg uit de See You At Six familie ging online.  Het was bij Madeline De Stoffenmadam dan ook weer een korte nacht met véél, heel véél geknip.

De week voor de lancering mocht ik ook al eens mijn schaar zetten in die prachtige, nieuwe collectie, want ik mocht promonaaien voor Madeline.  Ik naaide iets met de wafels voor mezelf.  Helaas kan ik dit niet tonen, want ik kon nog geen foto’s nemen en ondertussen hangt mijn creatie te pronken in de winkel in Lier.

Iced Tea

De 2 ice tea maaksels die ik je hier toon, kan je trouwens ook in Lier bewonderen. Alleen bleek de promo-naaiavond veel te kort voor deze projecten, dus naaide ik thuis.  En thuis, dat betekent dus ook tijd om uw kinderen in al dat schoons te hijsen en nog snel even wat foto’s te schieten.

De ice tea kozen mijn jongens trouwens helemaal zelf. De jongste zoon wilde nog een T-shirt, de oudste koos voor een nieuwe versie van dit vestje.

Ik dook dus in mijn Zonen 09 patronen: Billie en Ole.

Billie

Het Billie patroon lag hier nog op maat getekend klaar van mijn rondje bandwerk. Ik werkte dit keer de hals mooi af zoals Nancy en An dat altijd doen.  We zullen het er op houden dat ik die dag gezegend was met een portie extra geduld. Al houdt die halsafwerking nu ook niet zo veel in natuurlijk.  Maar soms heb ik gewoon geen zin in die extra touch en wil ik dat het snel gaat.

Ole

Bij Ole ging ik voor het eerst aan de slag met de tienermaten.  De Ole werd gemaakt met het najaar in mijn achterhoofd, want zijn huidige Ole past nog perfect. Aangezien de SYAS stoffen french terry’s zijn, besloot ik voor de standaard maten te gaan.  Het werd de 140 standaard.  Bewust nog wat aan de ruime kant dus.
Ik combineerde met de Bulbs french terry uit één van de vorige collecties.  Bij het knippen realiseerde ik mij pas dat een rits zetten in de gestreepte stof niet zo simpel ging zijn. Maar het geluk zat mee die dag.  De rits zat er van de eerste keer perfect in met overal schoon doorlopende lijnen.  Spijtig genoeg vergat ik foto’s te nemen en moet u me maar geloven.  Of deze week gaan kijken bij Madeline in Lier.  Dat is ook een optie.

De foto’s maken was ook een waar avontuur, want eentje besloot uit de boom te vallen.  Letterlijk dan.  Gelukkig zonder kleerscheuren (pun intended) én zonder al te veel andere schade.  Al was het wel even schrikken.

Stof en patroon

↑↓See You At Six – Iced tea french terry – bij Madeline De Stoffenmadam

↑↓See You At Six – Bulbs french terry – bij Madeline De Stoffenmadam (uitverkocht)

↑↓Billie en Ole – Zonen 09

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

4 Reacties

 1. Leentje
  28 juni 2018

  Mooi, mooier, mooist! Die syas-stofjes zijn geweldig, toch? Ik liet me ook weer gaan, nu alleen nog tijd vinden om ze te verwerken ?

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   28 juni 2018

   Haha! Het is weer een topcollectie!

   Beantwoorden
 2. Eilish
  28 juni 2018

  Wow, wat een mooie stoffen (en dito zonen)!
  Prachtcreaties, alweer.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   28 juni 2018

   Dank je wel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: