fbpx

Polo & artisjokken

Artichoke See You At Six - Theo polo van Zonen 09

Vannacht was het zover.  De langverwachte stoffen van See You At Six werden gelanceerd.  Ik maakte deel uit van het promo-naai-team van Madeline De Stoffenmadam en maakte onder andere een polo.  Een polo met artisjokken.

See You At Six – vellekesmatch

Bij deze collectie was het liefde op het eerste gezicht.  Hoewel ik de vorige collecties ook heel leuk vond, spraken de kleuren me dit keer echt heel erg aan.  De kleuren van deze collectie passen perfect bij onze vellekes. Ik zag de polo al helemaal voor me in de artisjokken french terry. Het eindresultaat is nog 100 keer beter dan ik had verwacht.

Match made in heaven, vind ik dat.

Theo polo

Voor de polo maakte ik gebruik van het Theo patroon van Zonen 09 in combinatie met de gratis te downloaden handleiding om er een polo van te maken.  Je vindt die eveneens in de Zonen 09 shop.  

Ik nam dezelfde maat als die ik gebruik bij een gewoon hemdje.  Ik gebruik daarbij al een small maat dus hield ik het daarbij.  De rugplooi achteraan liet ik wel weg en de mouwen versmalde ik aan de zoom met een tweetal centimeter.

Als contrast gebruikte ik voor de kraag en de polosluiting de effen groene french terry uit diezelfde SYAS collectie.  De mouwen boorde ik af met de bijpassende SYAS boordstof.  Dat blijft toch een geweldig concept, die bijpassende boordstoffen.  

Ik ben enorme fan van de artisjokken en de effen french terry’s van deze collectie.  Het liefst van al zou ik ieder gezinslid in een kledingstuk van deze SYAS-collectie zien.
Wat mij betreft hebben Deborah en Naomi zichzelf maar weer eens overtroffen.  Artichoke See You At Six - Theo polo van Zonen 09

Stof en patroon

↑↓Artichoke van SYAS – bij Madeline De Stoffenmadam

↑↓Solid Color Chive Green + bijhorende boordstof van SYAS – bij Madeline De Stoffenmadam

↑↓Theo – Zonen 09 ↑↓ gratis handleiding poloversie – Zonen 09 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

7 Reacties

  1. lielebeesje
    5 april 2018

    Waw! Ik heb net zelf voor het eerst een polo gemaakt (lentefeest-testversie, ik weet het, ik ben laat), dus nu heb ik nog meer respect voor je perfecte afwerking. Hoedje af!

    Beantwoorden
    1. An_nononsonsmoms
      5 april 2018

      Merci! Ik ben er zelf ook echt blij mee. Dubbelzijdige tape of lijmstift doen echt wonderen.

      Beantwoorden
  2. saskia
    5 april 2018

    Het zal weer snel gaan met deze collectie!
    Ik moet zeggen, ik had nog helemaal geen plannen … maar nu ik deze zie … Oh oh oh, mag ik kopiëren???? Prachtig en ook zoveel zin om nog eens een polo te naaien 🙂
    Vraagje, hoeveel stof zou je alweer nodig hebben voor een polo waarbij de extra’s in de andere kleur zijn?

    Beantwoorden
    1. An_nononsonsmoms
      5 april 2018

      Ja, natuurlijk.
      Met korte mouwen zoals deze kom je toe met de hoogte van je voorpand. Van de contraststof heb je de hoogte van de overslag nodig.
      Succes ermee 🙂

      Beantwoorden
  3. Naomi
    5 april 2018

    Prachtig!! Ook je foto’s zijn zo mooi! <3 PS: Super dat je ze zo mooi vindt! 😉

    Beantwoorden
    1. An_nononsonsmoms
      5 april 2018

      Je doet me blozen, seg! Merci voor het compliment. x

      Beantwoorden
  4. Echt heel mooi gedaan! Ik ben ook fan, maar heb me redelijk kunnen inhouden ?

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.