fbpx

Blinkende mandjes

Blinkende mandjes - kraft tex rosé

Ik pimpte mijn badkamer en woonkamer met de meeste eenvoudige mandjes ever.  

Kraft tex met bling

Twee jaar geleden kocht ik bij Host een geweldig tof partyproof handtasje.  Ik herkende het materiaal meteen als kraft-tex maar dan met een blinkend laagje erop.  Alleen jammer dat het nog in geen enkele winkel beschikbaar bleek om zelf mee aan de slag te gaan.  

Tot ik vorige maand her en der dat blinkende papier zag verschijnen. Ik kocht een meter en zag er meteen de kans in om eindelijk mijn bloempotloze planten te voorzien van een waardig jasje. Ook het badkamermandje voor shampoo kreeg een upgrade.  Het stoffen mandje dat er tot nu toe dienst voor deed, had zijn beste tijd wel gehad.  Het was dan ook één van mijn eerste naaiprojectjes.blinkend badkamermandje - kraft tex rosé

Simpel

Back to basic dacht ik, toen ik het materiaal in mijn handen had.  Ik voorzag zelfs geen voering.  Na wat rekenwerk ging ik gewoon direct aan de slag.  Rechthoek uittekenen, dubbelplooien, 2 driehoeken stikken en klaar.  Ik denk dat ik een half uur werk had aan deze 3 samen. Blinkend bloempot mandje - kraft tex rosé

Vooraf legde ik het papier gewoon in de wasbak van de keuken, totdat het papier zachter, en dus makkelijker, te verwerken was.  Ik maakte er ook eerst nog even een prop van om het gekreukeld effect te bekomen.  Ik vind dat wel iets hebben.

Stof en patroon

↑↓Blinkende kraft tex rosé – bij Madeline De Stoffenmadam ↑↓ te koop per 10 cm

↑↓patroon mandjes – eigen rekenwerk

____________________________________________

Dit is blogbericht 34/40 van de 40 dagen bloggen uitdaging.  Je vindt alle info hier en alle deelnemers hier.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

2 Reacties

 1. Davina
  25 maart 2018

  Leuk om mee te werken he! Ik denk dat ik met de overschot van mijn washable paper ook maar mandjes ga maken…

  Beantwoorden
 2. 128
  26 maart 2018

  Tof he! Dat wordt mijn tafeldecoratie voor het lentefeest! Ze staan hier ook al klaar 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: