fbpx

Virtuele kettingbrief – Toon me je naaiplek

Ik kreeg van Davina een virtuele kettingbrief.  Ik toon je mijn naaiplek en de projecten waar ik aan werk.

De opdracht: neem een foto van je naaiplek. Nu. Nee, niet opruimen. Nee, niets weghalen wat daar eigenlijk niet hoort te liggen. Het leven zoals het is willen we zien.

Tof! En schrijf nu kort wat we allemaal zien. Waar ben je mee bezig? Welke projectjes zijn er ‘lopend’ of welke stofjes liggen er klaar om geknipt te worden? Welke patronen zien we op jouw kniptafel? Of waarvan zien we nog restjes?

 

De foto: 

Toon me je naaiplek

Achter de overlock zie je een geknipte Rocco liggen voor mijn man.  De bedoeling was dat deze klaar ging zijn op de maakdag, maar daar heb ik toch wat te veel gebabbeld. Op dat moment was ik aan de trui bezig, te zien aan de groene snippers aan het overlock mes. Wie een geoefend oog heeft, herkent er de ‘Tracks’ van de laatste See You At Six collectie in.

Op de strijkplank staat nog mijn naaidoos, die ik daar zwierde na de maakdag. En ook de schuif van mijn patronenkast stond nog open, gewoon omdat ik hem vergat te sluiten nadat ik er iets uitnam.

Verder zie je nog een 3-potige dino neerliggen, want ik deel mijn naaikamer met het speelgoed en de puzzels van de kinderen.  Dat deel is niet zo goed zichtbaar op de foto.

Wil je wat meer foto’s zien van mijn onlangs ingerichte naaikamer? Dan verwijs ik je graag door naar hier.  Je vindt er een volledige rondleiding van mijn naaikamer.

Bedankt Davina om dit stokje naar me te werpen.

Ik gooi het stokje met veel plezier naar:

____________________________________________

Dit is blogbericht 12/40 van de 40 dagen bloggen uitdaging.  Je vindt alle info hier en alle deelnemers hier.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

3 Reacties

 1. Davina
  26 februari 2018

  Leuk om zo eens een kijkje te krijgen in een ander zijn naaiplek, als die niet piekfijn is opgeruimd. Love the dino! 🙂

  Beantwoorden
 2. Mimaloki
  27 februari 2018

  Oei, ik denk niet dat ik dat durf zonder opruimen. Het ziet er alleszins veel minder netjes uit als bij jou…

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   28 februari 2018

   Bij creëren hoort rommel. Ik had gewoon geluk dat ik net terug kwam van een maakdag en dus alles nog redelijk op zijn plaats lag 😉

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.