fbpx

Maakdag – Zonen 09

maakdag zonen 09

Een dagje naaien of handwerken in een een inspirerend kader met lekker eten en drinken, dat is de Maakdag van Zonen 09

Ik kon me niet snel genoeg inschrijven toen ik de Maakdag online zag verschijnen en bij wijze van verrassing schreef ik deze dame ook maar direct in. Gelukkig, want één dag later waren alle plaatsjes al ingevuld.  Het leven is aan de rappen.  

Zondag was het dan eindelijk zover en trokken we richting Gent. Een ideale dag om de vakantie mee af te sluiten. Helaas, gooiden virussen toch wat roet in het eten en was ik niet echt in topvorm.  Maar desondanks heb ik er enorm van genoten.  

Ik schoof met mijn naaimachine bij aan de ‘Gentse’ tafel en vergat de tijd en ook wel een beetje het doel waarvoor ik kwam: naaien.  1 Rocco maken op 8 uur tijd, is zelfs met een uitgebreide lunch een povere prestatie.  Ik kan dat allemaal op de virussen steken, maar eigenlijk heb ik ook gewoon veel te veel gebabbeld.  Guilty!

De lunch was overheerlijk en erg vers: slaatjes, soep en wraps om een heel leger te bevoorraden.  Aan vitaminen geen gebrek.  De gezonde lunch werd in de namiddag dan ruimschoots gecompenseerd door de zoete lekkernijen van de hand van Isabelle.  Ze vertrouwde ons toe, dat we binnenkort de recepten van al die lekkere taarten op haar blog zullen kunnen vinden. De brownies, kaastaart en pavlova wil ik zeker ook zelf eens proberen te maken.  Het zijn toppers!

Om 18 uur zat het zalige zondagje er helaas op.  Gelukkig beloofde Sharon van Zonen 09 dat ze dringend werk ging maken van een tweede maakdag, die normaal ergens in de maand mei/juni georganiseerd zal worden. Een maakdag is gewoon een dagje ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en volledig opgaan in het moment.  Eigenlijk is een maakdag een naaiweekend van één dag: iets handiger om praktisch te regelen met het thuisfront, maar net zo ontspannend. 

De volgende maakdag gaat door op zondag 27 mei 2018, dat werd gisterenavond bekend gemaakt.  Je kan hier inschrijven.

Tot dan?

____________________________________________

Dit is blogbericht 7/40 van de 40 dagen bloggen uitdaging.  Je vindt alle info hier en alle deelnemers hier.

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

5 Reacties

 1. Tamara
  21 februari 2018

  Klinkt heerlijk! Alleen jammer dat Gent voor mij niet bij de deur is 😉 Zondag ga ik er wel naartoe voor een Zonen09-workshop, ook enorm veel zin in!

  Beantwoorden
 2. withlovebyeva
  21 februari 2018

  Blij dat je genoot, dat sprankelt uit je woorden!

  Beantwoorden
 3. Lize
  21 februari 2018

  Dat ziet er echt supergezellig uit!

  Beantwoorden
 4. An
  21 februari 2018

  Helaas valt die maakdag net voor dat andere weekend. Dat ga ik hier thuis niet verkocht krijgen ? Maar ik hoop op nog vele maakdagen en boek alvast een plaatsje voor het najaar ?

  Beantwoorden
 5. Sharon
  23 februari 2018

  Dank je voor de fijne woorden An! xxxx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: