fbpx

De uitdaging – 40 dagen bloggen

40 dagen bloggen - de uitdaging

Voor het tweede jaar op rij organiseert Kathleen van verbeelding.org de 40 dagen bloggen uitdaging tijdens de vastenperiode.  Vorig jaar merkte ik dat op en liet ik het passeren, maar dit jaar besloot ik mijn moed te verzamelen. 

De uitdaging

40 dagen bloggen met 6 vrije dagen tussen 14 februari en 1 april, dat is de uitdaging waarin ik me ga smijten.  Dinsdag wordt mijn vrije dag van de week, want dat is de vaste blogdag van Eveline.  Waarschijnlijk ga je hier dus bijna elke dag een bericht zien verschijnen.  Hoe zot zou dat zijn?

Mijn half uurtje brainstormen na het verzenden van het inschrijvingsformulier belooft voorlopig toch al wat inspiratie.  Al is dat maar 1 deel van de uitdaging natuurlijk.  Voldoende tijd vrijmaken om die ideeën ook in leuke en interessante content te gieten zal waarschijnlijk de grootste uitdaging worden.  Ik wil wel de kwaliteit laten primeren. Jouw tijd is namelijk veel te kostbaar om die zomaar te verspillen aan wat leeg blogvulsel.

Feit is wel dat de blogdrempel voor mezelf nu wat lager gelegd wordt.  Vaak schrijf ik niet over de kleinere dingen die me bezig houden omdat ik denk dat ik er niet voldoende over zal kunnen vertellen.  Een blogbericht van 2 zinnen is ook niet interessant.  Veel van de ideeën waarmee ik rondloop, zijn van die categorie. Ik hoop dat ik, eenmaal ik concreet achter mijn laptop zit met dat kleine idee, toch genoeg inspiratie krijg om er een heel artikel aan te wijden.

De onderwerpen

De onderwerpen die je mag verwachten liggen in de lijn van wat je van mij gewoon bent.

 • het gezinsleven: over mijn leven met 2 kinderen met ADHD en wat ik daaruit al geleerd heb.
 • mijn weg in minimalisme: over ontspullen, organiseren, rust, mijn prioriteiten, mijn leven als verse thuisblijfmama en alles wat mijn leven betekenisvol maakt
 • naaien en diy: outfits die van onder mijn naaimachine rollen of andere DIY-ideeën
 • try vegan: een andere uitdaging waar ik aan ga meedoen.  Dit wordt het eerste artikel in de 40 dagen bloguitdaging.
 • ouderzonden: een leuk blogproject van Romina (Bigcitylife) en Romina (Bigcitylife)
 • lekker eten en recepten: geen extra uitleg nodig, me dunkt

Zijn er nog dingen waar je graag wat meer over zou willen weten?  Of waar je wilt dat ik over schrijf?  Iets wat je altijd al van mij wilde weten? Laat het me dan gerust weten, hier in een reactie of via Instagram of Facebook.  Wat extra inspiratie kan nooit kwaad.

Andere moedige deelnemers aan de 40 dagen bloguitdaging vind je hier.

Tot woensdag!

An

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

4 Reacties

 1. Lize
  12 februari 2018

  Ik probeer dit jaar ook weer mee te doen met 40 dagen bloggen. Dit jaar heb ik echt nog maar héél weinig geblogd dus het zal wel een grote uitdaging worden.

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   12 februari 2018

   Oh, deed jij vorig jaar ook al mee? Knap seg. Ik kijk er wel naar uit!

   Beantwoorden
 2. Silvie
  15 februari 2018

  Toffe blog! Fijn om je via de #40DagenBloggen te ontdekken! 🙂
  Veel succes en vooral veel plezier toegewenst!

  Beantwoorden
  1. An_nononsonsmoms
   16 februari 2018

   Thnx Silvie

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.