KCW: Monsterheroes in disguise

Het is Kids Clothes Week en dus steken we een tandje bij.  Deze Charlie hing al eventjes in mijn living aan een kapstok te bungelen.  Half afgewerkt.  De kraag hing er aan, al de rest moest nog gebeuren.
Ik had voor één keer een geldig excuus om niet verder te werken: de blijde verwachting van mijn labels.  Helaas, blijkt er iets mis en heb ik nog steeds geen labels gezien.  Ik vermoed dat ze ergens rondzwerven in Hong Kong.  Een mens kan niet blijven wachten met zijnaden te sluiten en dus besloot ik deze week om er aan verder te doen.
DSC_0401_edited-1

Het stofje past dan ook geheel toevallig perfect in het thema ‘disguise‘.  Ik was meteen verliefd op deze monsterhelden van Lillestoff.  Voor mij is dit stofje een perfecte combinatie van een lieve print met de nodige stoerheid door de sobere kleuren.Charlie zonen 09 Lillestoff

Ik besloot dan ook om de kraag, mouw- en heupboorden met datzelfde blauw af te werken.  Een overschotje punto di roma van een jurk die ik ooit voor mezelf maakte.

DSC_0412_edited-1

De monsterhelden zijn voorzien van een cape of een oogmasker.  Mijn eigen held vroeg natuurlijk of ik voor hem ook een cape had gemaakt.  Ik moest hem toch wel even teleurstellen, want daar had ik niet aan gedacht.

Gelukkig kon er nog een lach af op de foto’s.  Ik kon niet kiezen dus… u bent gewaarschuwd.DSC_0436_edited-1 DSC_0435_edited-1 DSC_0434_edited-1 Charlie Zonen 09 Lillestoff DSC_0418_edited-1

Nog 2 dagen telt deze Kids Clothes Week.  Dus misschien moet ik toch nog eens werk maken van zijn eigen glow-in-the-dark-cape.  Kwestie van die oogjes nog wat meer te doen blinken.

Stof en patroon:

↑↓ Monsterhelden – Lillestoff bij Cas & Nina ↑↓ Marineblauwe punto di roma – kocht ik ooit op het Stoffenspektakel ↑↓

↑↓ Charlie – Zonen 09 ↑↓ maat 110 small mijn 5-jarige ↑↓ wijzigingen: heupboord wat langer geknipt door een klein stukje stof toe te voegen ↑↓


Mijn naaisels voor KCW:

KCW: Autumn Proof Pants

KCW: Palm Tree Theo

KCW: Toekanhemdje

Technische Ole
kid's clothes week

24 thoughts on “KCW: Monsterheroes in disguise

  1. Wat een mooie Charlie! Love het detail in de boord!
    En wat een mooie ogen heeft je zoon zeg! Daar gaan nog een berg meisjes in verdrinken, hou je maar klaar.

  2. Dit printje vond ik het minst, de piraten en superhelden werden reeds verwerkt, de zeemeerminnen wachten nog. Maar jouw monstertje staat er heel mooi mee! En een glow-in-the-dark-cape, daar zou hier ook nogal mee gescoord worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *