fbpx

Een zondag die wat anders liep dan gepland…

Er zijn zo van die uitnodigingen waarop je geen neen wil zeggen. Uitnodigingen waarvan je hoopt, tijdens het lezen ervan, dat het gaatje op die plaats in je agenda nog vrij is. De uitnodiging van de lancering van Playmobil Super 4 was er zo eentje van die categorie.

willemwandeling GentHet event ging door in Brussel en omdat het openmonumentendag was, hadden we het plan om er nadien nog een namiddagje Gent aan toe te voegen. Daar gingen we dan de Willemwandeling doen, een wandeling die zich richt op kinderen tussen 6 en 12 jaar.  Er is een aanvullend boekje bij het stadsplan waarin de kinderen allemaal leuke opdrachten kunnen doen. Cultuur die wat toegankelijker gemaakt wordt. Ideaal dus voor cultuurbarbaren zoals wij.

Ja, dat was het plan.

De realiteit was dat het Playmobilevent super leuk was. Eerlijk, ik had van de Super 4 nog nooit gehoord, maar het is dus een animatiereeks die op Ketnet en Netflix uitgezonden wordt, waarover Playmobil een nieuwe speelgoedlijn uitbrengt. Ondertussen ken ik de Super 4 al aardig. De koters vonden de twee afleveringen die we er op groot scherm te zien kregen zo leuk, dat we er nu thuis ook naar kijken. Koter A heeft weer wat toegevoegd aan zijn cadeautjeslijst voor zijn vijfde verjaardag of de sint, dat mag ook natuurlijk:

De kameleon met Gene - € 49,99
De kameleon met Gene – € 49,99
playmobil super 4
Meeneemburcht van de Zwarte Baron – € 54,99
playmobil super 4
De cleano-robot – € 17,99

Ik hoop voor KoterA dat de familie en de Sint hier meelezen.

Omdat het allemaal zo leuk was, bleven we ook veel langer plakken dan gepland. Ah ja, ik had niet verwacht om zo veel bekend blogvolk tegen te komen. En als ik begin te tetteren, dan is er geen stoppen meer aan, zeker niet als de kinderen zichzelf ondertussen entertainen met de Playmobiloverload die er aanwezig was en wij ook nog eens lustig konden eten en drinken. Je zou voor minder willen blijven plakken.IMG_3835 ed1Met een goodiebag onder onze arm trokken we dan ook al ver over de middag richting Gent. We hadden speciaal nog een gaatje in onze buik gelaten om op een lekker adresje te eten ginder. Het plan was om een pizza te eten in de Eat Love Pizza. Helaas was de keuken op zondag dicht tussen 14 en 18 uur. We dropen dus lichtjes teleurgesteld af want het zag er wel supergezellig uit. Merci voor de tip, B_L_A_N_C_H_E_85. Volgende keer gaan we dus zeker nog eens een poging wagen.IMG_3801 ed 1

Nadat onze magen uiteindelijk gevuld werden met een pizza van bij Di Massimo, viel het water al met bakken uit de lucht. We zijn het ridderkasteel toch nog even van kortbij gaan bekijken, maar meer dan dat zat er niet in.IMG_3809 ed 1willemwandeling GentShoppen had nog een aangename, vervangende regenactiviteit geweest, maar op een zondag is dat geen alternatief. Aan de stiekeme glimlach van Manlief kon ik zien dat ik blijkbaar de enige was die dat jammer vond.

We waren uiteindelijk dus veel vroeger dan gepland terug thuis van een toch wel héééél vermoeiende dag.IMG_3819 ed1

Maar Gent… geen paniek… we komen nog wel eens terug…wanneer de winkels en keukens open zijn… alleen weet Manlief dat nog niet. 😉

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

5 Reacties

 1. With Love - by Eva
  19 september 2015

  Ondanks de Gentteleurstellingen klinkt het als een prima dag!

  Beantwoorden
 2. Melanie
  19 september 2015

  Zag het al langskomen, maar leuk, ook naar de Super 4!! Logisch dat jullie zijn blijven plakken…Jammer van de misgelopen pizza, hopelijk kon de andere n beetje in de buurt komen. En wow, wat gaaf dat kasteel! Het is dat t vanaf hier niet echt voor 1 dagje is, spijtig genoeg, anders zeker een optie om ook eens met de kids te gaan..

  Beantwoorden
 3. Nicky
  20 september 2015

  Manlief hoeft niet alles op voorhand te weten. 😉

  Beantwoorden
 4. liezewiezewoes
  21 september 2015

  Gent is de max jong 🙂

  Beantwoorden
 5. […] Een zondag die wat anders liep dan gepland. […]

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: