fbpx

KCW: Toekanhemdje

Maandag kon je al zien hoe ik het palmbomenstofje verwerkte tot een Theo met rits voor de KidsClothesWeek. Ik kocht het palmbomenstofje bij Den Depot samen met dit toekanstofje. Ook van Timeless Treasures trouwens. Toegegeven, ik heb even getwijfeld of ik het ging gebruiken voor een hemdje. De print is erg druk en dat is volgens mij nog een understatement.

Er zit ook roze in, maar daar ben ik al lang niet meer vies van voor mijn jongens. Ik mocht van Sabrina het hemdjespatroon uittesten dat zij uittekende. Het patroon zal Tibo heten en zit nu in de testfase. Als alle puntjes op de i staan, brengt Sabrina het patroon uit. Houd dus zeker haar blog Elefance in het oog.

DSC_0499_edited-3Omdat ik zo tevreden was van het palmbomen hemdje, ging ik voor een soortgelijke stijl. Geen rits, maar gewoon zwarte KamSnaps. De rest behield ik wel: de zwarte mouwboordjes in boordstof en een siersteek ter hoogte van de rugpas. Een andere siersteek. Het liefst zou ik ze allemaal eens willen proberen.DSC_0500_edited-1

De zwarte strepen op KoterA zijn gezichtje mag u gerust negeren. Indianen hebben momenteel dit huis ingepalmd. Ik vind het nog schattig ook.DSC_0458_edited-1

Het Tibohemdje is er eentje zonder staander. Dat was terug even wennen, na al die kraag-met-staander-Theo’s. Ik werkte de naad af met knalroze biais. Geschooid bij mijn naailescollega, want niet standaard in mijn voorraad.
DSC_0465_edited-2

Ik deed nog eens een poging om de print te laten doorlopen.  Tibo hemd ElefanceDSC_0485_edited-2Tibo hemdje ElefanceDSC_0420_edited-1

Stof en patroon:

Timeless Treasures – Toekan – bij Den Depot ↑↓ Zwarte boordstof – bij Den Depot ↑↓  Zwarte katoen – Bij Ikea ↑↓

Tibo – Elefance

 

 

 

 

Ik ben An, kort en bondig. 40 herfsten jong en getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik hou van bergen, natuur, frisse lucht, reizen, naaien, fotografie, creëren en traag leven. Ondertussen ben ik naarstig op zoek naar een balans tussen mama zijn voor mijn twee zonen van 12 en 11 jaar met ADHD én mijn professionele ontplooiing als zelfstandig personal branding fotograaf onder de naam An Epic View.

10 Reacties

 1. majella vandeputte
  27 juni 2015

  Als die niet klaar is om op reis te vertrekken?!!! Dan weet ik het ook niet meer.
  Zalige stof, hoe drukker hoe liever!
  Erg tof. Ik moet dringend eens die theo aanschaffen, denk ik!

  Beantwoorden
 2. Melanie
  27 juni 2015

  Wow, wat een heerlijk zomers exemplaar! Heel mooi 🙂

  Beantwoorden
 3. Het Machien
  27 juni 2015

  Aloha, zeg! Doorlopende print, siersteken, roze biais! J’adore ?!

  Beantwoorden
 4. piepow
  27 juni 2015

  Mooi! Perfect voor een zomers hemdje toch, die stof?

  Beantwoorden
 5. Ellen Naait
  27 juni 2015

  Heel mooi hemdje! Zalig stofke!

  Beantwoorden
 6. boomie
  28 juni 2015

  Erg geslaagd! Leve kleur voor jongens!

  Beantwoorden
 7. Saskia_Sazul
  28 juni 2015

  Knap, hoor, die doorlopende print!! Is dat heel moeilijk? Wit hemdje past perfect bij de zomerdagen die er aankomen trouwens.

  Beantwoorden
 8. inspinration
  30 juni 2015

  Plaatje weer hoor, heel goed gelukt die doorlopende print lijkt me!

  Beantwoorden
 9. […] KCW: Toekanhemdje […]

  Beantwoorden
 10. […] KCW: Toekanhemdje […]

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: